menu
La Bruixa d’Or es queda a un pas d’una victòria meritòria
La Bruixa d’Or es queda a un pas d’una victòria meritòria
La Bruixa d’Or es queda a un pas d’una victòria meritòria

La Bruixa d’Or es queda a un pas d’una victòria meritòria

Va faltar encert als manresans i en va sobrar a homes del València Basket com Doellman o Sato, però el conjunt de Borja Comenge va lluitar de tu a tu amb el segon classificat de la Liga Endesa. 64 La Bruixa D’Or | Hernández 6, Eriksson 7, Kouguere 6, Monroe 12, Arteaga 11; Creus 7, …

Monday 20 of January of 2014 at 04:24

Va faltar encert als manresans i en va sobrar a homes del València Basket com Doellman o Sato, però el conjunt de Borja Comenge va lluitar de tu a tu amb el segon classificat de la Liga Endesa.

 

64 La Bruixa D’Or | Hernández 6, Eriksson 7, Kouguere 6, Monroe 12, Arteaga 11; Creus 7, Arco 6, Giannopoulos 9, Kody, Asselin i Pardina.

 

76 Valencia Basket Club | Van Rossom 12, Martínez 2, Sato 19, Barton 7, Triguero 5; Doellman 18, Ribas 4, Dubljevic 9 i Lafayette.

 

Parcials: 15-25, 16-22; 19-17 i 14-22.
Àrbitres: Benjamín Jiménez, Fernando Calatrava i Jacobo Rial.

La Bruixa d’Or va perdre davant el Valencia Basket, el segon equip de la lliga, que va haver de suar de valent per poder batre l’equip de Borja Comenge. El Nou Congost, amb la millor entrada de la temporada, va poder gaudir d’un molt bon partit, tot i que al final es va escapar una victòria, que hagués tingut un mèrit especial.

En el primer període va ser el menys igualat de tots, ja que com apuntava Borja Comenge a la posterior roda de premsa, l’equip no va estar prou efectiu en el primer tram de partit. Intercanvi de cistelles en els primers minuts, però distanciament dels visitants en el darrer tram del primer període amb avantatge des dels tirs lliures (9 punts de llançament des dels 5 metres en aquests primers 10 minuts).

En el segon quart, amb parcial favorable per als de casa, Arteaga, un dels millors de La Bruixa d’Or, va anotar sis punts per plantar cara al València, i Joan Creus també hi contribuïa anotant un triple des de la cantonada abans d’acabar el segon quart. Per part dels visitants, Doellman i Sato es carregaven l’equip a l’esquena, però el Manresa deixava amb només 12 punts el seu rival.

Després del descans, Monroe va aparèixer com al líder local que està cridat a ser, i 19 punts dels bagencs van ser suficients per tornar-se a acostar i situar-se a només 6 punts dels valencians. El partit va quedar obert per al darrer quart gràcies a la bona lluita en el rebot, peròSato seguia sense permetre una còmode remuntada del Bàsquet Manresa.

En el darrer quart, càstig excessiu per als homes de Borja Comenge, superats per 8 punts després de no trobar suficient encert per fer entrar la por al cos del Valencia Basket en els darrers minuts de partit. Tres triples de Romain Sato en aquests darrers minuts no van deixar opcions de victòria a un Manresa combatiu davant un equip de primer nivell.

Tot i aquesta derrota, La Bruixa d’Or té encara dos punts de marge respecte la línia del descens, i és setzè a la classificació.

Borja Comenge, comentava a la roda de premsa que“Hem jugat el primer quart amb bones intencions però poca efectivitat i permetent punts fàcils des dels tirs lliures, fèiem les faltes una mica tard; al segon quart hem aconseguit reedreçar la situació, i hem estat millor en el ‘timing’ de les faltes i en el rebot; hem anat a la mitja part amb la sensació que havíem evitat que es trenqués el partit; la diferència ha estat que ells en els moments en què podíem amenaçar han aparegut amb cistelles importants homes com Doellman; la victòria del València és del tot justa, tot i que 12 punts potser són una mica massa de càstig”.