menu
Segon assalt a Santiago amb ganes de victòria
Segon assalt a Santiago amb ganes de victòria
Segon assalt a Santiago amb ganes de victòria

Segon assalt a Santiago amb ganes de victòria

Aquest dissabte, a les 20:00, i en directe per Esport3, La Bruixa d’Or buscarà a Santiago de Compostela la segona victòria de la lliga, amb la baixa coneguda de Monroe i la reaparició d’Asselin. Després d’una primera jornada exitosa amb la primera victòria davant el Joventut i l’obtenció de l’MVP per part de Rasmus Larsen, La …

Friday 18 of October of 2013 at 15:50

Aquest dissabte, a les 20:00, i en directe per Esport3, La Bruixa d’Or buscarà a Santiago de Compostela la segona victòria de la lliga, amb la baixa coneguda de Monroe i la reaparició d’Asselin.

Després d’una primera jornada exitosa amb la primera victòria davant el Joventut i l’obtenció de l’MVP per part de Rasmus  Larsen, La Bruixa d’Or arribarà demà a Santiago de Compostela, amb la baixa ja sabuda de l’ala-pivot Darryl Monroe, però amb Josh Asselin ja amb tot a punt per tornar a començar la lliga. El jove camerunès Johan Kody també viatjarà. L’equip té ganes d’obtenir la segona victòria de la lliga, fet que situaria els de Borja Comenge amb un balanç de 2-0.

Borja Comenge té la baixa de Darryl Monroe, un dels homes importants de la plantilla, per afrontar el partit que La Bruixa d’Or juga a Galícia. El pivot americà va notar una punxada diumenge durant el partit amb el FIATC Joventut, i se li ha diagnosticat una ruptura fibrilar que el tindrà cinc setmanes apartat de les pistes.

Per la seva banda, el Leche Río Monbus només té el dubte del base Iñaki Sanz. En la primera jornada, els gallecs van estar a punt de culminar una remuntada a domicili amb el CB Canàries. Els principals perills de l’equip són el tirador Corbacho, les noves incorporacions interiors Mike Muscala i Nick Minnerath,  banda d’altres ja coneguts com Oriol Junyent.

Borja Comenge, en la seva habitual trobada amb els mitjans dels divendres al migdia, comentava que: “Una setmana en què hem pogut descansar bé i preparar bé el partit; ha arribat el paper del Josh, que és molt important per nosaltres; el nostre rival té un recorregut més llarg que el que tenia la temporada passada, ha canviat la direcció de l’equip; és un equip que es troba en circumstàncies bastant similars de nosaltres, però han mantingut l’entrenador; el partit és una bona oportunitat per fer un pas més endavant”.