Inici > CBiUM > Victòria juniorA

Victòria juniorA

Ahir ultim partit del junior A a Manresa. :'( partit intrancendent per la clasificacio contra el jac sants que era l ultim de la clasificacio.
Visctoria final 81 a 60 en un partit irregular sobretot per part del jac on al primer quart va anar molta estona per sobre i va acabar amb un ajustat 22 20, i en canvi a la mitja part anavem 40 22. 👏
Ultim partit per uns nois que han estat defensant aquest anys la samarreta del cbium. Ara s acaba la temporada i la fase de basquet formatiu. L any vinent cadascu en un altre club hauran de compaginar els estudis amb ellk basquet. Ha estat en termes generals un plaer haver estat al Manresa. Desitgem a tot que tinguin un bon fotur.
Ahir cares una mica tristes veient que s ha acabat aquesta etapa, amb el mal regust de no haver assolit l objectiu per el que estavem sobradament cridats d anar a la final a 4. No ha pogut ser !!! Es trist que una plantilla d aquest potencial no pugui acabar a a dalt de tot, pero els error de la segona fase ens han fet fora….😰
Ahir aprofitant que el deng va fer 18 anys aquesta setmana, van decidir celebrar el seu aniversari com a excusa per agrair a tots els nostres nanos la bona feina feta tots aquests anys. Despres de tants vespres a manresa, tambe per els pares tot plegat tenia un regust a comiat.

image

image

image

image

image

image