Victòria emocionant de l’ICL Manresa a la pista del Chocolates Trapa Palencia

Els del Bages decideixen en els darrers segons el partit per 72 a 76 a la pista del Chocolates Trapa Palencia, amb un Trias colossal: 20 punts, 18 rebots i 35 de valoració. 72 Chocolates Trapa Palencia | Pressley 10, Calliste 5, Pino 6, Otegui 14, Garrido 5, Ruffin, Cvetinovic 12, Barnes 8, Campara, …

Diumenge 15 de Octubre de 2017 a les 21:04

Els del Bages decideixen en els darrers segons el partit per 72 a 76 a la pista del Chocolates Trapa Palencia, amb un Trias colossal: 20 punts, 18 rebots i 35 de valoració.

72 Chocolates Trapa Palencia | Pressley 10, Calliste 5, Pino 6, Otegui 14, Garrido 5, Ruffin, Cvetinovic 12, Barnes 8, Campara, Toledo 3 i Grimau 9.

76 ICL Manresa | Costa 4, Lundberg 10, Muñoz 15, Hamilton 12 i Trias 20; Mugica 2, Jou 3, Sakho 4, Allen 4 i Gintvainis 2.

Parcials: 23-21, 21-21; 18-21 i 10-11

L’ICL Manresa ha aconseguit una victòria important, molt lluitada i soferta, en un molt bon partit dels dos equips que s’enfrontaven a Villamuriel del Cerrato. Jordi Trias va ser el més destacat del partit, amb 20 punts, 18 rebots i 35 de valoració. Álvaro Muñoz amb 15 punts, Hamilton amb 12 i Lundberg amb 10, els suports anotadors principals.

El partit va ser de principi a fi igualat, i en els primers compassos alternatives, i lluita sobretot a la pintura, on Hamilton tirava del carro en els primers minuts. L’entrada de l’ax-manresà Grimau donava energia als locals, però un triple d’Álvaro Muñoz empatava pels vermells a pocs segons del final, i el Palencia responia amb una bona cistella, al límit.

En el segon període, es distanciaven els castellans en els primers minuts, , i l’ICL Manresa no acabava de trobar com fer mal a la defensa. Dos triples, un de Hamilton i un altre de Guillem Jou, van acostar el Manresa, i després emergia Trias amb la seva lluita sota el cèrcol per tornar a anivellar el marcador, i els visitants es posaven a 2 punts amb els tirs de Mugica. Tot per decidir.

Després del pas pels vestidors, es capgirava el marcador a favor de l’ICL Manresa amb Trias i Muñoz anotant de sota i de lluny. El gironí posava 4 punts per sobre, però els locals empataven de nou a 58. Álvaro Muñoz tornava a fer mal des de la llarga distància, i Lluís Costa convertia la darrera cistella entrant en penetració (62-63), però tot quedava a l’aire.

En el darrer període, intercanvi inicial de cistelles entre Sakho i el local Otegui, i els tirs lliures amb el Manresa, en bonus ràpidament en aquest darrer quart, mantenien el Palencia per davant. Però la paciència i la bona feina de Trias als darrers minuts rebent faltes i anotant feia que els d’Aleix Duran poguéssin aconseguir una victòria molt valuosa, la primera fora del Congost.

Després del partit, compareixia Aleix Duran en roda de premsa, i comentava que «sabem què ens esperava, perquè el Palencia té un gran equip; ells han agafat la iniciativa en tots els aspectes, semblava que ells podien trencar el partit a la primera part, però amb caràcter hem aconseguit igualar el partit; també sabíem que si arribàvem igualats al final se’ls podia girar en contra, i estic molt content perquè haguem tingut aquesta personalitat al final, i que poguem seguim creixent; Trias té coses molt bones, unes característiques difícils d’igualar; segurament gràcies a ell hem tingut aquests tirs al final del partit per poder guanyar».