Un mal inici condemna La Bruixa d’Or a una derrota dolorosa 56-77

L’equip del Bages perd amb el Rio Natura Monbus un partit i el bàsquet- average. Cap dels homes de Borja Comenge va aparèixer per remuntar el 7-18 inicial. 56 La Bruixa d’Or | Hernández 7, Eriksson 2, Kouguere 1, Monroe 12, Arteaga; Goodridge 4, Arco 11, Giannopoulos 4, Ljubicic 8, Larsen 7 i Creus. 77 Río …

Dilluns 17 de Febrer de 2014 a les 03:32

L’equip del Bages perd amb el Rio Natura Monbus un partit i el bàsquet-average. Cap dels homes de Borja Comenge va aparèixer per remuntar el 7-18 inicial.

56 La Bruixa d’Or | Hernández 7, Eriksson 2, Kouguere 1, Monroe 12, Arteaga; Goodridge 4, Arco 11, Giannopoulos 4, Ljubicic 8, Larsen 7 i Creus.

77 Río Natura Monbus | Luz 3, Pumprla 6, Corbacho 9, Muscala 19, Delas 2; Junyent 17, Stobart, Xanthopoulos, Scott 3 i Dewar 18.

Parcials: 14-18, 13-25; 13-17 i 16-17.

Àrbitres: Vicente Bultó, Francisco José Araña i Fernández Sánchez.

La Bruixa d’Or va fer ahir un molt mal partit davant el Rio Natura Monbus. El bon inici dels gallecs va condemnar els homes de Borja Comenge a anar per darrere en el marcador gairebé durant tot el matx, tret d’una petita reacció en l’inici del segon període.

En el primer quart, els visitants van sortir amb contundència i molt més encert que els manresans, i col·locaven al minut 7 un 7-18 gràcies a la bona feina de Mike Muscala, que liderava els seus amb 8 punts. Al final del quart, però, La Bruixa d’Or reaccionava amb l’entrada de Marko Ljubicic i Salva Arco, que a base d’actitud mantenien l’equip al partit.

En el segon període, La Bruixa d’Or, amb paciència, aconseguia igualar el partit. Salva Arco, amb un triple, empatava a 20 al minut 13. A partir de llavors, però, el desencert que ja havia aparegut a l’inici tornava a aparèixer, i ningú trobava solucions en atac per mantenir a ratlla l’Obradoiro, que a la mitja part guanyava per 16 punts de diferència.

En la segona part, sense reacció local, el Rio Natura Monbus va dedicar-se a conservar l’avantatge i administrar-la bé i fins i tot augmentar-la en algun moment. CorbachoMuscala i Junyent castigaven els de Manresa fins a deixar-los pràcticament sense opcions al fina del tercer quart.

Els últims 10 minuts van ser una continuació de l’agonia del Bàsquet Manresa, i només calia saber si el Rio Natura s’enduria també del Nou Congost el bàsquet average. I així va ser. Ningú va poder aparèixer per rescatar La Bruixa d’Or en un dels pitjors partits de la temporada.

Borja Comenge, a la roda de premsa del final del partit, va explicar que “hem començat el partit amb dubtes, hem fet un mal inici i no hem millorat el nivell; ens han generat dubtes al nostre atac, i excepte el Marko en el primer quart no ha aparegut ningú; hem jugat excepcionalment malament; avui tots semblàvem molt dolents, tot i que crec que no hem treballat tan malament durant la setmana com ha semblat avui; sé que hem donat molt mala sensació; avui l’afició ha estat clarament millor que l’equip, han tingut molta paciència amb nosaltres tot i no donar-los motius; esperem que l’equip estigui a l’alçada de l’afició i donar algun regal properament”.