Un ICL Manresa combatiu acaba caient al Palau Blaugrana

Bon esperit competitiu dels bagencs davant el tot poderós FC Barcelona Lassa. Suggs amb 14 punts i Auda amb 11, destacats visitants, en un partit marcat altre cop per la polèmica arbitral. 92 FC Barcelona Lassa | Rice 12, Koponen 4, Perperoglou, Vezenkov 14 i Tomic 8; Munford 5, Claver 2, Faverani 12, Eriksson 21, …

Diumenge 12 de Febrer de 2017 a les 19:14

Bon esperit competitiu dels bagencs davant el tot poderós FC Barcelona Lassa. Suggs amb 14 punts i Auda amb 11, destacats visitants, en un partit marcat altre cop per la polèmica arbitral.

92 FC Barcelona Lassa | Rice 12, Koponen 4, Perperoglou, Vezenkov 14 i Tomic 8; Munford 5, Claver 2, Faverani 12, Eriksson 21, diagné 4 i Navarro 10.

72 ICL Manresa | Machado 5, Suggs 14, Tomàs 8, Trapani 10 i Rey 6; Auda 11, Cvetkovic 4, Aranitovic 10, Cakarun 4, Belemene, Costa i Montañez.

Parcials: 33-23, 22-18; 18-20 i 19-11.

Derrota a una de les pistes més complicades en el derbi català. Tot i això, l’ICL Manresa va lluitar de valent, i el resultat final, 92-72, no fa justícia al que es va veure al parquet. L’ICL Manresa va tenir en Suggs el seu home més anotador (14), acompanyat per Auda, (11) Trapani i Aranitovic (10). Un altre cop, moltes queixes a un arbitratge extrany, sobretot a l’inici, que va suposar una tècnica a Ibon Navarro.

El partit començava amb un període anotador, amb el Barça convertint gairebé tot el que llançava, i l’ICL Manresa aguantant i responent, to i quedar 10 punts per sota. Començaven bé els interiors del FC Barcelona Lassa, però els triples de Machado i Suggs anivellaven el partit. Fins i tot Tomic anotaria de 3 en uns minuts finals d’alta anotació. En aquest primer període va veure una tècnica Ibon Navarro per protestar, després que els àrbitres assenyaléssin falta tècnica a Aranitovic per sortir del terreny de joc, un fet que gairebé no es veu mai.

El segon quart començava amb intercanvi de cistelles, però ràpidament Marcus Eriksson, el màxim anotador del matx, començava a afinar la punteria contra el seu ex-equip. Semblava que els locals podien obrir forat, però l’entrada d’Aranitovic escurçava diferències. Tot i això, Eriksson i Navarro augmentaven fins a 14 la diferència abans de la mitja part.

El segon període va ser dominat per l’ICL Manresa, que es refeia i s’arribava a posar a 8 punts. Cvetkovic, Auda i Rey anotaven els primers punts. Joe Trapani anotava a falta de pocs minuts dues jugades de 2 més 1 consecutives. Tot i això, Faverani anotaria les dues darreres cistelles del període.

Els darrers 10 minuts començaven amb un altre cop amb els exteriors blau-granes, amb Eriksson al capdavant, inspirats. La lluita de Trapani no evitava que la diferència s’estirés fins els 17 punts a poc per acabar. Al final del partit, el Barça obtenia la màxima diferència. Un resultat que demostrava que ens darrers minuts l’ICL Manresa va estar mancat d’energies.

Ibon Navarro, deia en la roda de premsa posterior al partit que «el pitjor és que hem arribat una mica tard a posar duresa; al segon quart hem fet només dues faltes; el Barça ha estat encertat i ha fet alguna cistella difícil, però nosaltres no hem tingut capacitat per endurir el partit; ens hem intentat protegir amb alguna defensa alternativa, però ens ha faltat una mica de gasolina davant d’un equip que demana molt; em fa pena que la màxima diferència hagi estat al final».

Lesió d’Aleksandar Cvetkovic
El base de l’ICL Manresa, Aleksansar Cvetkovic, ha rebut un cop durant el partit d’avui al Palau Blaugrana. El jugador serbi té una fractura nasal, i en els propers dies es sabrà quin serà l’abast total de la lesió.