Tercer partit a Balaguer en un dia de reaparicions

La Bruixa d’Or va jugar a la Noguera el tercer partit de pretemporada, i va acabar perdent per 58-87, el dia que tornaven a l’equip Asselin i Larsen.

Dijous 26 de Setembre de 2013 a les 00:25
58 La Bruixa d’Or Waters 8, Eriksson 5, Kouguere 12, Kody 2, Arteaga 12; Creus 4, Asselin 2, Larsen 7, Hernández, Pardina i Giannopoulos 6.

87 FIATC Joventut  Cochran 5, Kirskay 4, Joseph 9, Suárez 15, Savané 11; Miralles 17, Nogués, Ventura 5, Vives 2, Shurna 7 i Barrera 12.

Parcials: 17-19, 28-33; 43-54 i 58-87.

La pretemporada segueix per a La Bruixa d’Or, que va completar el tercer partit de preparació a Balaguer, davant de 400 persones. Els homes de Borja Comenge van acabar perdent, però en aquest partit va servir perquè Rasmus Larsen, després de 12 mesos, pogués tornar a jugar, i perquè el capità Josh Asselin es reincorporés a l’equip. Arco i Monroe, amb lleugeres molèsties, van descansar.

Durant el primer període, molt igualat (17-19), Dominic Waters va anotar els primers 4 punts de l’equip, i els de Manresa van arribar a posar-se per davant amb un triple de Marcus Eriksson (11-9). Tot i això, els primers 10 minuts van acabar amb un lleuger avantatge de dos punts pels badalonins.

El segon quart va ser també igualat, tot i que la Penya va aconseguir mantenir-se per davant en el marcador. Dominic Waters va posar la igualada a l’inici del període, però més tard, Albert Miralles situava els homes de Salva Maldonado 5 punts per sobre (25-30). Larsen, després d’un any molt dur marcat per les lesions, va poder reaparèixer i col·laborava anotant 3 punts consecutius per posar un 28-32 al lluminós.

La segona part, tot i començar molt bé amb un triple de Haris Giannopoulos, va ser on els del Bages van començar la devallada. El FIATC Joventut es va començar a escapar, tot i que, Oliver Arteaga, un dels més destacats del quadre manresà, es resistia i retallava punts amb un ganxo molt estètic. Max Kouguere va acabar amb els mateixos punts que Arteaga, 12.

Ja a la recta final, els de Badalona van acabar d’eixamplar el marcador amb triples, i va acabar un partit en què La Bruixa d’Or es queda amb les notes positives, la reincorporació d’Asselin, eliminat finalment per faltes, i Rasmus Larsen, que va finalitzar amb set punts el dia del seu retorn.

Borja Comenge, al final del partit, va declarar que: “La bona notícia del dia va ser la reaparició de Rasmus Larsen; el parcial de 0-10 en el tercer quart ha fet que el FIATC Joventut acabés molt més còmode; l’equip feia molts dies que no jugava un partit, i el principal objectiu és agafar ritme competitiu”.