S’escapa la victòria als darrers minuts davant la Penya

Partit emocionant a Nou Congos, amb Grigonis de baixa. Destacats per part del Bàsquet Manresa White amb 19 punts, Grimau amb 16 i Sakic amb 13. 79 La Bruixa d’Or Manresa | White 19, Grimau 16, Dewar 11, Sakic 13, Rizvic 2; Haritopoulos 2, Fotu 2, Hernández 5 i Garcia 9. 84 FIATC Joventut …

Dissabte 29 de Novembre de 2014 a les 23:05

Partit emocionant a Nou Congos, amb Grigonis de baixa. Destacats per part del Bàsquet Manresa White amb 19 punts, Grimau amb 16 i Sakic amb 13.
79 La Bruixa d’Or Manresa | White 19, Grimau 16, Dewar 11, Sakic 13, Rizvic 2; Haritopoulos 2, Fotu 2, Hernández 5 i Garcia 9.

84 FIATC Joventut | Mallet 12, Ventura 5, Kirksay, Miralles 4, Suton 16; Vidal 9, Savané 10, Suárez 8, Hannah 13 i Barrera 7.

Parcials: 19-10, 12-27; 15-20 i 33-27

Àrbitres: Juan Carlos Arteaga, Carlos Peruga i Víctor Mas

La Bruixa d’Or Manresa no va poder lligar la victòria en el partit de la novena jornada davant el FIATC Joventut, tot i estar a 2 punts dels vers-i-negres a un minut per al final. Bon inici dels de Pedro Martínez, que van pagar un mal segon quart.

En l’inici del partit, com ja és habitual al Nou Congost, sortida forta de La Bruixa d’Or Manresa, que tancava amb pany i clau la defensa per al Joventut. Començaven els de Manresa amb un bon parcial de 12-2 l’inici. La Penya no podia fer res per acabar el parcial 9 punts per sota.

El segon període va ser el pitjor per als interessos de La Bruixa d’Or Manresa, que se n’anava per sota al marcador a la mitja part. Cinc triples del FIATC Joventut posaven els de Badalona per davant, mentre que per part de La Bruixa d’Or Manresa, Marc Garcia i Davin White resistien, i Sakic aconseguí empatar a 30 al minut 19.

La Penya va seguir amb encert des dels 6,75 en el tercer quart, amb Mallet i Hannah, tot i que el primer l’anotava un Davin White molt actiu durant tot el partit, amb 19 punts finals. El FIATC Joventut va aconseguir ser superior en el període, i arribava al darrer quart amb una renta d’11 punts.

A la recta final del partit el Manresa va reaccionar, anotant 33 punts en el parcial, tot i que també en va anotar 27 el Joventut. A un minut per al final, un triple de Ben Dewar posava La Bruixa d’Or Manresa a només 2 punts i el Congost va veure possible la remuntada. Al FIATC Joventut, però, no li va tremolar el pols des de la línia de tirs lliures, i al final es va tancar el marcador amb 79-84.

Pedro Martínez, declarava a la roda de premsa que «ens ha costat molt estar dins del partit perquè el Joventut ha estat encertat tirant de 3 punts; al segon quart hem estat molt malament, i no hem defensat bé els tirs de 3; ells han agafat confiança i nosaltres, tot el contrari; molt bé la lluita i l’esforç com sempre, crec que no es pot retreure al jugadors; hem de millorar els parcials que rebem».