S’escapa una victòria que semblava a tocar

La Bruixa d’Or Manresa perd per 66 a 62 en un partit molt disputat, que semblava que els del Bages tenien lligat. 66 Iberostar Tenerife | San Miguel 6, Richotti 11, Rost 7, Sikma 12, Sekulic 17; Úriz, Niang, Tsairelis, Heras i Beirán. 62 La Bruixa d’Or Manresa | White 19, Grimau 2, …

Diumenge 7 de Desembre de 2014 a les 16:58

La Bruixa d’Or Manresa perd per 66 a 62 en un partit molt disputat, que semblava que els del Bages tenien lligat.

66 Iberostar Tenerife | San Miguel 6, Richotti 11, Rost 7, Sikma 12, Sekulic 17; Úriz, Niang, Tsairelis, Heras i Beirán.

62 La Bruixa d’Or Manresa | White 19, Grimau 2, Grigonis, Fotu 16, Haritopoulos; Sakic 5, Hernández, Garcia 12 i Rizvic 4.

Parcials: 19-9, 15-22; 15-18 i 17-13.

Àrbitres: Pérez Pérez, Calatrava i Munar.

La segona victòria va escapar-se una altra vegada, però a Tenerife semblava que La Bruixa d’Or Manresa ho tenia a la punta dels dits. Els homes de Pedro Martínez van sobreposar-se a un mal inici, amb bona actuació del base White, amb 19 punts, Fotu, amb 16, i el jove Marc Garcia, amb 12.

El partit començava amb White liderant el joc del Manresa, ben ajudat per Fotu, que es va destapar amb 12 punts a Tenerife. El neozelandès posava el 10-9 al marcador, però després d’això parcial favorable a l’Iberostar Tenerife que arribava al final del quart amb un avantatge còmode de 10 punts.

La Bruixa d’Or Manresa es va refer en el segon quart, en què va guanyar clarament el seu rival, fins a acostar-se a 3 punts i gairebé empatar al límit del descans amb un triple que no va entrar de White. Començava aquest període amb un triple de Garcia, i White seguia sent el líder anotador i s’enfilava als 13 punts. Bon segon quart, que acabava amb un triple d’Isaac Fotu.

Tot i que el tercer període començava amb un triple de Richotti, Fotu responia amb una cistella treballada sota el tauler, i apareixia Zeljko Sakic amb un triple (41-36). Marc Garcia aconseguia empatar i posar per davant La Bruixa d’Or Manresa després d’un 2+1. Els del Bages tornaven a estar per davant després dels minuts inicials.

Bon inici també del darrer quart, amb un triple de Ben Dewar. White hi tornava des dels 6,75, i Marc Garcia posava 4 punts per sobre el Manresa amb el seu tir lliure després de la tècnica que suposava l’eliminació de Richotti. Més clar semblava després d’un triple del propi Garcia, però en aquest moment La Bruixa d’Or Manresa no va saber rematar el partit, anotant només 3 punts en els darrers 6 minuts.

Pedro Martínez, deia a la sala de premsa que «crec que hem portat bé el partit, tret del primer quart; hem ajustat bastant bé, força bé a darrere, i no tant en atac; hem depengut del nostre encert, i hem portat el ritme que ens convenia; en el moment decisiu ens ha faltat serenitat i no hem estat al nivell adequat ni en atac ni en defensa; teníem el partit ben encarat».