S’escapa a Andorra un partit que ha estat guanyat durant 35 minuts

L’ICL Manresa acaba caient cruelment per 85-77 després de dominar gairebé en tot moment. Machado amb 20 punts i Suggs amb 15, els millors visitants. 85 MoraBanc Andorra | Albicy 9, Navarro 3, Antetokounpo 9, Walker 11, Shermadini 20; Schreiner 4, Burjanadze 5, Niang, Stevic 8, Colom, Jelinek 9 i Czerapowich 7. 77 ICL Manresa …

Diumenge 5 de Març de 2017 a les 01:38

L’ICL Manresa acaba caient cruelment per 85-77 després de dominar gairebé en tot moment. Machado amb 20 punts i Suggs amb 15, els millors visitants.

85 MoraBanc Andorra | Albicy 9, Navarro 3, Antetokounpo 9, Walker 11, Shermadini 20; Schreiner 4, Burjanadze 5, Niang, Stevic 8, Colom, Jelinek 9 i Czerapowich 7. 77 ICL Manresa | Machado 20, Suggs 15, Tomàs 9, Auda 9 i Rey 7; Cvetkovic 3, Aranitovic, Cakarun 4, Montañez, Trapani 8 Belemene i Costa 2.

Parcials: 19-29, 17-17, 22-22 i 27-9.

De la pitjor manera, quan la victòria havia estat a les mans durant tot el partit, l’ICL Manresa va perdre a la pista del MoraBanc Andorra després de fer uns excel·lents 35 minuts. Machado, amb 20 punts, i Suggs amb 15 han estat els millors. El parcial del darrer quart ha destrossat els del Bages, i el MoraBanc Andorra ha esgarrapat la victòria en els darrers 2 minuts.

La sortida al parquet de l’ICL Manresa ha estat boníssima, amb un parcial inicial de 0-5 i cap error en el tir. Suggs i Machado estaven inspirats i posaven l’equip fins a 14 punts. Els tirs lliures i Shermadini evitaven que el forat fos més ampli al final del primer quart.

En el segon període, així com el tercer, el resultat ha estat equilibrat, i els manresans han pogut mantenir els 10 punts d’avantatge fins el darrer període. Començaven anotant els andorrans, i responia Cvetkovic de 3. S’acostava l’Andorra amb la bona feina de Shermadini a la pintura, però Auda i Trapani responien per tornar a deixar 10 punts amunt els visitants.

Després de la mitja part, començava fort l’Andorra però Machado responia ab 5 punts més. S’acostaven de nou els pirinencs a 3 punts, però Cakarun i Pere Tomàs deixaven les coses tal com estaven abans de començar el quart, amb el Manresa a 10 punts.

En el darrer període, minuts inicials per poder aguantar, però desfeta en els darrers compassos. Les pèrdues de pilota van condemnar l’ICL Manresa a patir, i més tard a jugar-se el partit en els minuts finals. Un triple d’Albicy posava el partit costa amunt a un minut. Finalment els tirs lliures van deixar el marcador definitiu.

Ibon Navarro deia a la roda de premsa posterior que “felicito el meu equip perquè hem fet uns 35 minuts bons a nivell de solidesa, en una pista tant complicada com aquesta; hem estat serioros, amb errors però agafant-nos al partit; en el darrer moment s’han vist les tendències de cada equip, pèrdues tontes, descontrol en jugades que havñiem marcat, coses que passen quan ets allà baix”.