Segon partit de pretemporada de l’ICL Manresa, amb derrota davant el Valencia Basket

Els del Bages perden per 84 a 67 davant els de Pedro Martínez, amb 16 punts d’Scott Suggs, 12 de Cakarun, i la lesió de Joe Trapani, que s’ha fet un esquinç al turmell esquerre. 84 Valencia Basket | Diot 12, San Emeterio 6, Sastre 11, Oriola 6 i Thomas 6; Sato, Jankovic 9, Vives, …

Divendres 2 de Setembre de 2016 a les 17:51

Els del Bages perden per 84 a 67 davant els de Pedro Martínez, amb 16 punts d’Scott Suggs, 12 de Cakarun, i la lesió de Joe Trapani, que s’ha fet un esquinç al turmell esquerre.

84 Valencia Basket | Diot 12, San Emeterio 6, Sastre 11, Oriola 6 i Thomas 6; Sato, Jankovic 9, Vives, Martínez 6, Sikma 10, Savic, i Bryant 13. 67 ICL Manresa | Cvetkovic, Suggs 16, Tomàs, Trapani 5 i Andric 6; Auda 11, Aranitovic 4, Cakarun 12, Montañez 2, Mayot, Belemene 7 i Costa 4.

Parcials: 24-19, 23-12; 17-18 i 20-28.

Àrbitres: Martín Bertrán, Oyón i Mas.

L’ICL Manresa ha seguit el seu rodatge a Sant Julià de Vilatorta, amb el clàssic Torneig BBVA de Bàsquet que enguany arriba a la 32a edició. Un partit dels d’Ibon Navarro davant un equip difícil, però en què s’han pogut veure detalls importants. El més trascendent negativament ha estat la lesió de Joe Trapani, ala-pivot del Manresa, que s’ha torçat el turmell i haurà de recuperar-se les properes setmanes.

Començava el partit amb dos triples consecutius de Joan Sastre per part del Valencia. El Manresa reaccionava de la mà de Luksa Andric, amb 4 punts consecutius. Més tard, Trapani i Suggs es destapaven per anotar i deixar el 15-10. Després de la primera rotació, el quart acabava 24-19 per al Valencia Basket.

El segon quart va ser on el Manresa va acusar més ser un equip encara en preparació. El talent del Valencia Basket va fer augmentar la distància, però abans, l’ICL Manresa es posava a només un punt, de la mà d’Aranitovic, i Patrik Auda, que va fer un bon partit. Abans de la mitja part, la jugada desafortunada en què Trapani havia d’abandonar el pavelló en ambulància per culpa d’una lesió al turmell.

En la segona meitat l’ICL Manresa va fer dos parcials més igualats. El tercer quart va ser del tot igualat, amb un Suggs afinat en atac i un Marjan Cakarun que anotava amb facilitat. Vindria llavors la jugada més espectacular del partit, un alley-oop entre Lluis Costa i Romaric Belemene.

El darrer quart va ser per a l’ICL Manresa. Tot i que el partit estava a l’abast del Valencia Basket, Cakarun seguia anotant i feia les 3 primeres cistelles dels bagencs. Aranitovic s’hi afegia, i Suggs seria l’estilet en el final de partit. Bons minuts també de Lluís Costa. Un triple final des de més de 8 metres de Suggs deixava el marcador 84-67.

Lesió de Joe Trapani
L’ala-pivot de l’ICL Manresa, Joe Trapani, va torçar-se en turmell en una de les darreres jugades del segon quart del partit entre Manresa i el Valencia Basket. En la primera radiografia, s’ha pogut comprovar que el jugador no s’ha trencat cap os. La ressonància magnètica que se li farà aquest vespre determinarà quin grau d’esquinç té, i quin temps de durada aproximat tindrà la seva recuperació.

Ibon Navarro, «ens hem concentrat per fer la feina el millor possible, tot i tenint el que teníem davant; anem poc a poc, esperem com està Joe Trapani; Diria que el primer i el tercer quarts són la manera com volem jugar, tot i que ens ha ‘matat’ no tenir el control del rebot defensiu; la pretemporada va poc a poc, ara és moment de tenir molta càrrega física».