Sant Josep 72 Junior A 76

C.B.SANT JOSEP DE BADALONA 72- CATALANA OCCIDENT MANRESA 76. (19-19; 17-23; 14-16; 22-18). Després de la dura derrota de la setmana passada a domicili, davant del C.B. l’Hospitalet amb un bàsquet a l’últim segon després d’una molt bona defensa (54-52), ens tocava visitar la sempre complicada pista del C.B. Sant Josep de Badalona, amb …

Dissabte 1 de Novembre de 2014 a les 23:44

C.B.SANT JOSEP DE BADALONA 72- CATALANA OCCIDENT MANRESA 76.

(19-19; 17-23; 14-16; 22-18).

Després de la dura derrota de la setmana passada a domicili, davant del C.B. l’Hospitalet amb un bàsquet a l’últim segon després d’una molt bona defensa (54-52), ens tocava visitar la sempre complicada pista del C.B. Sant Josep de Badalona, amb la finalitat de tornar a recuperar les excel·lents sensacions que teníem i alhora, de continuar evolucionant i creixent com a equip. És per això, que els homes de Joan Barceló van sortir a la pista amb unes ganes i un esperit competidor desbordant, tal i com ens tenen acostumats setmana rere setmana. Des de l’inici del “match” es va poder evidenciar les ganes dels manresans per endur-se el partit i amb tant sols 2 minuts de joc ja havien aconseguit un parcial de 2-6. A partir d’aquest moment, els homes de Marcel Roca van començar a ajustar la defensa i a agradar-se en atac (un treball ofensiu molt dinàmic i alegre), la qual cosa portaria a una gran reacció local en el marcador fins a aconseguir el 18-10. A partir d’aquí, els jugadors del CBiUM van començar a veure la seva superioritat en el pal baix i aquest fet, va fer que comencessin a sorgir accions de gran avantatge per part del joc interior manresà i d’aquesta manera, ajustar el marcador al final del primer període tal i com mostrava l’electrònic (19-19). Veient la gran superioritat que és tenia a sota el taulell, els bagencs van començar el segon període de la mateixa manera que havien acabat el primer; traient superioritat dels homes interiors. Va ser en aquest moment del partit, quan el joc exterior del CBiUM va començar a pujar també el seu nivell de rendiment i es va poder observar una gran qualitat de joc col·lectiu a l’hora de finalitzar totes les transicions ofensives. L’excel·lent coordinació i equilibri entre els homes exteriors i el joc interior dels manresans  va produir que creixés la sensació de superioritat dels homes de Joan Barceló davant dels badalonins i per això, s’arribava al final de la mitja part amb un lleuger avantatge per part bagenca de 36-42.

A la represa, els jugadors del CBiUM van aconseguir ajustar petits detalls que van fer que el treball tant en atac com en defensa anés a més, i tant la seva qualitat com també la seva intensitat , anava augmentant mica en mica, progressivament segons anava avançant l’encontre. Només durant els 8 primers minuts del tercer període el partit va estar bastant ajustat, ja que va ser a partir del minut 9 quan els homes de Joan Barceló van pujar moltíssim la seva  agressivitat defensiva i va permetre que els jugadors del Sant Pep forcessin molts errors en el llançament i moltes pèrdues de pilotes. Això, més l’encert des de la línia dels tirs lliures per part bagenca va fer que al final del tercer període s’arribés a un clar avantatge visitant en el marcador de 8 punts de diferència (50-58). Ja en l’últim període, tot feia pensar que el CBiUM tenia el partit coll avall, quan en el minut 6 de partit el C.B. Sant Josep de Badalona va aconseguir anotar 2 triples seguits i fer una acció de contraatac molt ben executada, la qual cosa reduïa l’avantatge per part manresana a tant sols 4 punts de diferència. Tot i així, l’ADN manresà encara no havia dit la seva, i en aquest mateix instant va propiciar 2 triples de gairebé forma consecutiva i d’aquesta manera, s’arribaria amb només un minut de joc per jugar-se amb un avantatge dels jugadors del CBiUM de 6 punts de diferència. Ja al final, amb el partit gairebé decidit del tot, va ser un estira i arronsa a la línia de tirs lliures fins que per fi, l’electrònic va sonar i va donar per acabat un excel·lent partit per part manresana; que aconseguia un cop més imposar el seu estil de joc  davant el Sant Pep i per tant, aconseguir una meritosa victòria a l’històric pavelló del C.B. Sant Josep de Badalona per un ajustat 72-76.