El BAXI Manresa B suma una victòria amb pròrroga inclosa en la seva visita al CN Sabadell

Per la seva banda, el Zamora Enamora derrota el segon classificat i es classifica per la final per l'ascens a LEB Or.

Dilluns 11 de Març de 2024 a les 16:38

100 CN Sabadell I Clape 7, Arellano 9, Sanahuja 18, Junyent, Soriano 10, Bello 6, Hagenaers 15, Vázquez 6, Deix 19 i Reyes 10.

107 BAXI Manresa B I Ater 10, Rosell, Alocén 14, Llompart 5, López 1, Gaspà 23, Corbera 2, Gutiérrez 13, Pumarola 15, Coulibaly 8, Torreblanca 16 i Diarra.

Parcials: 14-30, 25-22, 26-23, 25-15, 10-17

El BAXI Manresa B va haver de lluitar fins al final, pròrroga inclosa, per endur-se la victòria de la pista del CN Sabadell. Max Gaspà, amb 23 punts, 4 rebots i 5 assitències, va ser el jugador més destacat dels manresans. Amb aquest triomf, els del Nou Congost es mantenen tercers classificats amb un balanç de 14 victòries i 5 derrotes.

El proper diumenge a partir de les 12:00 el BAXI Manresa B rebrà al Nou Congost el CBU Lloret Samba Hotels, quart classificat amb un balanç de 13 victòries i 6 derrotes.

Estadística del partit

El Zamora Enamora aconsegueix una victòria vital davant el segon classificat

El conjunt de Zamora, que compta amb dos jugadors cedits pel BAXI Manresa, Toni Naspler i Ondrej Hustak, va aconseguir una importantíssima victòria davant el segon classificat, el CB Starlabs Morón, per 100-80. Amb aquest resultat, el conjunt dirigit per Saulo Hernández s'assegura la primera posició, amb un balanç de 20 victòries i tan sols 2 derrotes, i es classifica per la final per l'ascens a LEB Or.

Toni Naspler va tornar a destacar en el partit on en poc més de 23 minuts jugats, el manresà va aportar 14 punts, 2 rebots i 3 assitències que el van portar fins els 21 crèdits de valoració.

Per la seva banda el pivot txec, Ondrej Hustak, va disputar un total de quasi 16 minuts, en els quals va aportar 6 punts, 3 rebots i 2 assitències, finalitzant el matx amb 7 de valoració.

Aquest dissabte 16 de març a les 19h el Zamora Enamora visitarà la pista del Damex Udea Algeciras, desè classificat amb un balanç de 8-14.