menu
El BAXI Manresa B suma la sisena victòria consecutiva
El BAXI Manresa B suma la sisena victòria consecutiva
El BAXI Manresa B suma la sisena victòria consecutiva

El BAXI Manresa B suma la sisena victòria consecutiva

Per la seva banda, el Zamora Enamora de Naspler i Hustak tanca la lliga regular amb victòria i dissabte disputa l'anada de la final per l'ascens a LEB Or.

Dimecres 10 de Abril de 2024 a les 16:23

45 Baricentro Barberà I Tubau 9, Balta, Catalan 15, Masllorens 2 i Germà 6; Balsells, González 2, Soumah, Guardia 11 i Piñero

68 BAXI Manresa B I Alocén 9, López 7, Gutiérrez 10, Torreblanca 6 i Coulibaly 5; Rosell 3, Llompart 5, Corbera 17, Guitart 4, Saló, Naspler 2 i Pumarola

Parcials: 12-12, 10-12, 12-13, 11-31

El BAXI Manresa B va obtenir la sisena victòria consecutiva a la Super Copa després d'imposar-se a la pista del Baricentro Barberà gràcies a un gran últim quart (45-68). Amb aquest resultat, els jugadors dirigits per Carlos Flores es consoliden en la tercera posició de la classificació amb un balanç de setze victòries i cinc derrotes.

Dissabte a partir de les 19:00 el BAXI Manresa B rebrà al Nou Congost el CB Cerdanyola Al Dia, onzè classificat amb set victòries i catorze derrotes.

Estadística del partit

El Zamora Enamora tanca la lliga regular amb una nova victòria

El Zamora Enamora, amb Toni Naspler i Ondrej Hustak a les seves files, va finalitzar la lliga regular de la LEB Plata amb un nou triomf, l'onzè consecutiu, a casa davant el Ciudad de Huelva Gestia (92-65).

Naspler va sortir des de la banqueta i va disputar gairebé 19 minuts, en els quals va obtenir uns registres de 10 punts, 3 rebots, 5 assistències i 15 crèdits de valoració. Per la seva banda, Hustak també va ser suplent i va acabar amb 6 punts, 4 rebots i 10 crèdits de valoració en els poc més de 19 minuts que va jugar.

Dissabte a partir de les 20:00 el Zamora Enamora disputarà el partit d'anada de la final per l'ascens a LEB Or a la pista de l'Odilo FC Cartagena CB.

Estadística del partit