top

El BAXI Manresa aposta pel jove interior Marcis Steinbergs

Dijous 8 de Juliol de 2021 a les 10:49

El jove ala-pivot de 2,08m i 19 anys, arriba de Gran Canaria després d'haver debutat a la Lliga Endesa i amb l'objectiu de seguir la seva progressió al BAXI Manresa.

Un altre reforç arriba al Nou Congost, en aquest cas per a les posicions interiors. El jove ala-pivot Marcis Steinbergs va fer un gran paper amb el segon equip del Gran Canaria, fet que li va permetre debutar a la Lliga Endesa.

Marcis Steinbergs (nascut a Riga, Letònia, el 28 d'agost del 2001) arriba al BAXI Manresa per reforçar la pintura i seguir la seva progressió com a jugador. Es tracta d'un "quatre" de 2,08 i que ja ha debutat a la Lliga Endesa amb el Gran Canaria, i que ha estat 2 anys en categories de formació del bàsquet estatal. Steinbergs signa un contracte de dues temporades i dues més d'opcionals.

En el seu pas per la LEB Plata, Steinbergs ha jugat una mitjana de 28 minuts per partit, anotant 10,3 punts, assistint 1,1 cops i valorant 10,1. El seu debut a la màxima categoria estatal va ser davant del Barça, jugant 11 minuts, anotant 2 punts i capturant un rebot.

Trajectòria de Marcis Steinbergs BK Ogre (categories inferiors, Letònia) 2019-2021 - Gran Canària (LEB Plata i Liga Endesa)

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials