menu
El BAXI Manresa vol sorprendre un Baskonia potent i necessitat
El BAXI Manresa vol sorprendre un Baskonia potent i necessitat
El BAXI Manresa vol sorprendre un Baskonia potent i necessitat

El BAXI Manresa vol sorprendre un Baskonia potent i necessitat

Els bagencs viatgen al Buesa Arena, on aquest divendres es juga Eurolliga, per aconseguir trencar la lògica i poder posar en problemes els bascos. L'infermeria manresana segueix concorreguda amb Guillem Jou, Juampi Vaulet i Dani Pérez. Els joves reforçaran l'equip.

Divendres 24 de Novembre de 2023 a les 16:03

Superada la jornada 10 amb una victòria solvent al Nou Congost davant l'Obradoiro, el BAXI Manresa mirarà ara de superar un rival teòricament superior: el Baskonia. Els de Pedro Martínez viatgen a la capital basca per disputar diumenge a les 17:00 el partit de la jornada 11.

Amb la tranquilitat d'haver guanyat i tenir més victòries que derrotes, però també amb les ganes de sorprendre un dels grans de la lliga a la seva pista. Aquesta és la mentalitat que té el BAXI Manresa per afrontar el partit a Vitòria, on té la dificultat afegida de no poder comptar amb jugadors importants. Amb aquestes baixes, seran els jugadors joves els qui reforçaran l'equip per al partit d'aquest cap de setmana.

Per la seva banda, l'equip entrenat des de fa unes setmanes per Dusko Ivanovic ha obtingut grans resultats a l'Eurolliga però té dificultats per guanyar partits a la Lliga Endesa, on és desè amb un balanç de 5-5. Els blaugrana hauran de fer un 'sprint' si volen ser a la Copa de Màlaga. A la pista els destacats són Chima Moneke, conegut per l'afició manresana, Tadas Sedekerskis, el talentós anotador Marcus Howard o el base Codi Miller-McIntyre. Una plantilla d'altíssim nivell preparada per competir per tot.

El 'coach' Pedro Martínez deia en la prèvia d'aquest divendres que «el Baskonia és un equip sólid a casa, juguen molt físics; seria una molt bona notícia poder competir i si hi ha una oportunitat cal estar preparats; hem de fer el que depèn de nosaltres el millor possible; amb Ivanovic són més agressius i proactius en defensa i han recuperat jugadors que els permeten ser-ho més».