menu
El BAXI Manresa vol fer història a Màlaga
El BAXI Manresa vol fer història a Màlaga
El BAXI Manresa vol fer història a Màlaga

El BAXI Manresa vol fer història a Màlaga

Aquest dimarts a les 20:30 (DAZN i Esport3) els manresans volen sumar davant l'Unicaja la victòria que els classifiqui per ser a la Final Four de Bilbao.

Dilluns 11 de Abril de 2022 a les 13:48

El BAXI Manresa visita l'Unicaja al Martín Carpena. El partit correspon al segon matx del play-off dels quarts de final de la Basketball Champions League. En el primer, els manresans van vèncer (86-63) i es van anotar la primera victòria de l'eliminatòria, que s'enduu l'equip que en sumi dues. En cas que la sèrie s'hagi de decidir en un hipotètic tercer, es jugaria dimecres 20 d'abril al Nou Congost.

Després de derrotar el Joventut en el duel català (95-91), l'equip del Bages, a Màlaga, té una oportunitat històrica per certificar el seu pas a la Final Four de Bilbao. Abans, però, els vermells hauran de superar l'Unicaja, que és un rival complicat, i més encara amb el Carpena a favor. Davant la seva afició, els malaguenys lluitaran fins al final per forçar el tercer partit. Pedro Martínez no podrà comptar amb Dani Garcia i Guillem Jou, que continuen sent baixa per les seves lesions. Viatja amb l'equip Toni Naspler.

L'Unicaja, dirigit per Ibon Navarro, entrenador del Manresa les campanyes 15-16 i 16-17, és un equip molt complet. A la seva plantilla, els malaguenys hi tenen gran varietat de recursos. Dels de Màlaga, cal destacar a Boutellie i a Oliver amb 11,5, 11 i punts per partit, respectivament. També, a Brizuela, que, tot i no firmar una gran actuació en el primer, és un jugador talentós. Navarro recupera a Jaime Fernández i el seu conjunt tindrà més profunditat en les posicions exteriors.

Abans del partit de dimarts, Yankuba Sima i Joe Thomasson han comparegut davant la premsa. El pivot gironí deia que «serà un partit diferent del que vam viure al Congost, sortiran molt agressius; nosaltres anem amb bones sensacions i moltes ganes de classificar-nos per la Final Four; és un partit important però anem per competir; hem d'aturar els seus anotadors, sobretot al perímetre, que són difícils de parar». Per la seva banda, l'escorta d'Ohio explicava que «anem a lluitar i a intentar guanyar, donar-ho tot 40 minuts; esperem un ambient dur durant tot el partit perquè juguen per la seva vida a la Champions; tenen grans jugadors, sobretot bons llançadors; hem de protegir el 'roll curt', i fer-los sentir incòmodes, no permetre cistelles fàcils».