menu
El BAXI Manresa vol continuar la bona ratxa davant el MoraBanc Andorra
El BAXI Manresa vol continuar la bona ratxa davant el MoraBanc Andorra
El BAXI Manresa vol continuar la bona ratxa davant el MoraBanc Andorra

El BAXI Manresa vol continuar la bona ratxa davant el MoraBanc Andorra

Dissabte a les 20:45 (M+Deportes2), l'equip del Bages busca sumar la 17a victòria de la temporada a la Lliga Endesa. Bako i Jou segueixen sent baixa.

Divendres 25 de Març de 2022 a les 14:00

El BAXI Manresa rep la visita del MoraBanc Andorra al Nou Congost. El partit correspon a la Jornada 26 de la Lliga Endesa. Els andorrans són el 13è classificat amb un balanç de 8 victòries i 16 derrotes. En el matx de la primera volta, el conjunt de Pedro Martínez va ser capaç de remuntar 16 punts per endur-se el partit del Principat (79-82). A la darrera jornada, els de David Eudal van vèncer al Surne Bilbao Basket (82-72).

Després de certificar el pas als quarts de la BCL davant del Tofas Bursa (85-70) i conèixer que l'Unicaja serà el seu rival, el BAXI Manresa vol continuar exhibint el seu bon moment de forma i consolidar-se a la part alta de la classificació. Abans, però, haurà de superar el MoraBanc Andorra, que, de segur, voldrà impedir que els manresans sumin la dissetena victòria a la competició domèstica. Seguiran sent baixa Guillem Jou i Ismael Bako.

El MoraBanc Andorra, dirigit per David Eudal, és un equip complet, on hi ha una combinació entre jugadors veterans amb prolongada experiència a la Lliga Endesa, com, per exemple, Llovet, Jelínek i jugadors que estan disputant el seu primer any a la competició com, Miller-McIntyre, Crawford, però que estan rendint a un bon nivell. Estadísticament, cal destacar a l'escorta Miller-McIntyre i al base Clevin Hannah amb 13,9 i 13 punts per partit.

Abans del partit de dissabte, Pedro Martínez ha comparegut davant la premsa. El tècnic ha explicat que «L'Andorra és un molt bon equip, amb gran riquesa tàcita; tenen jugadors que saben generar molt bé els seus tirs; serà un rival molt difícil que s'ha pogut permetre centrar la setmana en el partit de demà; esperem estar encertats i poder guanyar».