menu
El BAXI Manresa s'enfronta al Barça a la Copa carregat d'il·lusió
El BAXI Manresa s'enfronta al Barça a la Copa carregat d'il·lusió
El BAXI Manresa s'enfronta al Barça a la Copa carregat d'il·lusió

El BAXI Manresa s'enfronta al Barça a la Copa carregat d'il·lusió

Demà divendres a les 21:30 (#Vamos), duel català en els quarts de final de la Copa del Rei Granada 2022. Juampi Vaulet, positiu per COVID, serà dubte fins a última hora.

Dijous 17 de Febrer de 2022 a les 16:58

El partit, que tanca els quarts de final de la Copa del Rei, enfronta el BAXI Manresa contra el Barça al Palau Municipal d'Esports de Granada. Els del Bages han detectat un positiu per COVID a les últimes proves. A banda de l'afectat, la resta ha viatjat a Granada i estarà amb l'equip. Els manresans arriben al duel català després de guanyar el Darüssafaka i el Casademont Saragossa. Els blaugranes ho fan després vèncer el Real Madrid al Wizink Center.

El BAXI Manresa aterra a Granada immers en una dinàmica positiva. L'equip vol continuar exhibint el bon estat de forma i demostrar que és capaç de tot. Davant, per això, topa amb el Barça, vigent campió de l'anterior edició, que voldrà fer valer la seva papereta de favorit. No obstant, aquest any, els del Bages els han derrotat en els dos enfrontaments anteriors: a la final de la Liga Catalana ia la primera volta al Palau Blaugrana. Bako i Moneke arrosseguen encara molèsties, però s'entrenen amb l'equip. Caldrà veure si el positiu de Juampi Vaulet, detectat avui, negativitza per poder viatjar divendres mateix.

El Barça, dirigit per Šarūnas Jasikevičius, és un dels grans equips d'Europa. Els blaugranes tenen tota mena de recursos a la seva plantilla, que està confeccionada per jugadors de talla mundial. Estadísticament, cal destacar, l'aler-pívot Nikola Mirotić, que anota 15,4 punts i agafa 6,0 rebots per partit. També, el base Nick Calathes, que anota 7,2 punts i reparteix 4,7 assistències per partit.

Han comparegut davant la premsa Dani Pérez i Pedro Martínez. El base de l'Hospitalet de Llobregat ha explicat que «tenim una identitat i és clar que demà intentarem imposar el nostre ritme, però al davant tindrem un rival molt complicat». El tècnic del conjunt manresà ha declarat que «Moneke, que ha tingut un problema muscular, és alta per al partit de demà i podrà jugar amb certa normalitat; Bako té un cop a la mà esquerra i va una mica més limitat, però comptem amb ell; en principi, no ho fem amb Juampi Vaulet que ha donat positiu*».