menu
Nit d'estrena europea al Nou Congost
Nit d'estrena europea al Nou Congost
Nit d'estrena europea al Nou Congost

Nit d'estrena europea al Nou Congost

El BM Stal Ostrów polonès, primer rival del BAXI Manresa a la Basketball Champions League.

Dimarts 5 de Octubre de 2021 a les 17:28

El BAXI Manresa comença la seva nova aventura europea a casa, davant del campió polonès. Un rival poc conegut per al gran públic, però amb ganes de ser la revel·lació de la competició. En l'altre partit del grup B s'enfronten Hapoel de Jerusalem i Pinar Karsiyaka.

El premi a una gran temporada com la passada és jugar competició Europea. El Nou Congost es prepara per una estrena europea en què el BAXI Manresa vol arribar tant lluny com sigui possible a la competició. Pedro Martínez té tots els seus jugadors disponibles per al partit d'aquest dimecres a les 21:00.

Arriba al Nou Congost un equip força desconegut, però que ha estat campió de la Lliga Polonesa i s'ha guanyat el dret de lluitar per un trofeu europeu. L'Arged BM Stal Ostrów Wielkopolski compta amb un 'roster' de jugadors polonesos i americans, algun dels quals molt experimentats o fins i tot campions ja de la BCL, com el pivot Damian Kulig.

Joe Thomasson i Guillem Jou han parlat en la prèvia d'aquesta estrena europea. L'escorta americà deia que «Ostrow és un bon equip, ben entrenat i amb jugadors de talent, i seran ambiciosos, com nosaltres; la nostra afició és una de les millors, tenim ganes de tornar a jugar a casa». Per la seva banda, el capità apuntava que «torna la Champions amb molta il·lusió, tenim ganes de jugar, i més davant la nostra gent; tenim un grup difícil, però esperem fer un bon paper».