menu
El BAXI Manresa rep l'Acunsa GBC, un rival al límit
El BAXI Manresa rep l'Acunsa GBC, un rival al límit
El BAXI Manresa rep l'Acunsa GBC, un rival al límit

El BAXI Manresa rep l'Acunsa GBC, un rival al límit

Els bascos necessiten la victòria per tenir opcions de salvació. Els del Bages volen guanyar per mantenir una bona classificació.

Divendres 7 de Maig de 2021 a les 17:08

Duel de necessitats diferents al Nou Congost. El BAXI Manresa rep un rival al caire de l'abisme, amb el fantasma de les places de descens assetjant-lo. Els vermells, en canvi, volen retrobar la victòria per no perdre pistonada. Diversos jugadors del BAXI Manresa tenen problemes físics.

Penúltim partit per al BAXI Manresa a la lliga regular, penúltim matx al Nou Congost. Abans de rebre el Baskonia en la darrera jornada, els manresans han de superar el GBC si volen optar a places europees. Com apuntava Pedro Martínez, diversos jugadors han tingut problemes físics durant la setmana. L'equip arriba, tal com apuntava el tècnic, en un «moment delicat», però intentarà tirar endavant el partit.

Per la seva banda, el Gipuzkoa Basket viatja amb l'objectiu únic de guanyar per aconseguir la permanència a la Lliga Endesa. Els de Donosti són cuers amb 7 victòries i necessiten guanyar per tenir opcions d'atrapar l'Estudiantes, l'únic rival a qui podrien relegar la plaça. A la seva plantilla hi ha homes com Pere Tomàs o Will Magarity, amb passat al club del Bages. Estadísticament destaca l'aler Dino Radoncic, que juntament amb Pere Tomàs, Okouo o Faggiano lideren l'equip, entrenat per Marcelo Nicola.

El tècnic Pedro Martínez deia en la prèvia que «tindrem jugadors per competir i per intentar guanyar el partit, tenim jugadors que ja arrossegaven molèsties, alguns amb altres de noves, però amb els que tinguem intentarem tirar endavant el partit; portem 2 partits seguits perdent, i no ens agradaria perdre'n 3 per primer cop; classificar-nos per Europa és un objectiu bonic i passa per guanyar aquest partit; passem per un moment complicat».