menu
El BAXI Manresa haurà de guanyar-se la victòria a Bilbao
El BAXI Manresa haurà de guanyar-se la victòria a Bilbao
El BAXI Manresa haurà de guanyar-se la victòria a Bilbao

El BAXI Manresa haurà de guanyar-se la victòria a Bilbao

Els de vermell viatgen a la pista del Bilbao Basket per jugar dissabte a les 18:00 (M+ Deportes 2). Són baixa Pérez i Tabu, mentre que Mason és seriós dubte per molèsties al turmell.

Dijous 1 de Abril de 2021 a les 16:05

Després d'estar a punt de sorprendre el Real Madrid en el darrer partit al Nou Congost, el BAXI Manresa buscarà sumar un nou triomf a la pista del RETAbet Bilbao Basket, un conjunt que serà perillós i difícil de batre, ja que s'està jugant la permanència a la categoria.

Els bagencs, a més de la baixa de llarga durada de Dani Pérez, tampoc podran comptar amb Jonathan Tabu, que segueix lesionat. L'equip està a l'espera de com evoluciona Makai Mason, que és dubte per molèsties al turmell i segons ha dit Pedro Martínez, «sembla difícil que pugui ser al partit». Els de Pedro Martínez volen continuar sent competitius com en els darrers partits, i lluitar per la que seria la 13a victòria de la temporada i permetria seguir lluitant per una plaça capdavantera.

Per la seva banda, els bascos arriben al matx després d'haver vençut a la pista de l'UCAM Múrcia en un matx que es va haver de decidir a la pròrroga. El pivot txec Ondrej Balvin és la gran estrella del conjunt dirigit per Àlex Mumbrú, amb unes mitjanes de 11,9 punts, 8,7 rebots, 1,5 taps i 20,3 de valoració. Els bilbaïns jugaran el partit de dissabte amb una samarreta especial amb els colors de l'Athletic Club, per donar suport a l'equip de futbol que juga la final de la Copa del Rei.

En la prèvia del partit, Pedro Martínez va explicar que «Makai Mason està tocat i sembla complicat que pugui arribar al partit; Guillem Jou ha estat temps fora i el necessitem més minuts a pista; tinc molt respecte per Bilbao, són el mateix equip i entrenadors de l'any passat, estan fent bona feina, m'agrada com juguen; és un equip amb molts focus i moltíssimes opcions en atac».