menu
El BAXI Manresa visita un rival que té accent manresà
El BAXI Manresa visita un rival que té accent manresà
El BAXI Manresa visita un rival que té accent manresà

El BAXI Manresa visita un rival que té accent manresà

Els del Bages no podran comptar encara amb Makai Mason, única baixa per al partit.

Dijous 17 de Desembre de 2020 a les 17:55

El BAXI Manresa vol mantenir la bona marxa després de l'aturada per les finestres de seleccions, i buscarà, dissabte a partir de les 18:00, la vuitena victòria de la temporada a la complicada pista de l'Hereda San Pablo Burgos, un equip ple d'exmanresans que està fent una gran temporada, amb el títol de la Basketball Champions League del curs 2019-2020 i un bon inici a la Lliga Endesa (balanç de 8-5).

Pedro Martínez encara no podrà comptar amb l'escorta Makai Mason, que segueix recuperant-se de la sobrecàrrega i l'edema ossi al peu dret. La resta, a banda de petites molèsties, estarà disponible per al partit. El tècnic barceloní ha explicat en la prèvia que és probable que viatgi Marc Peñarroya amb l'equip. El BAXI Manresa pretén sumar la vuitena victòria, fet que suposaria igualar el rival d'aquesta jornada 14.

Els burgalesos, per la seva banda, buscaran refer-se de les dues derrotes consecutives a la competició domèstica, encaixades contra els dos primers classificats, el Real Madrid (60-74) i l'Iberostar Tenerife (84-79). El conjunt dirigit per Joan Peñarroya, tècnic dels bagencs el curs 2018-2019, té com a referent un home que també va jugar al Nou Congost aquella temporada: el base Alex Renfroe. A més, el Burgos també compta amb d'altres jugadors talentosos, com ara Dejan Kravic, Vitor Benite, Thad McFadden o Jasiel Rivero. També formen part de la plantilla Jordan Sakho, a Manresa del 2016 al 2020, i Álex Barrera, que hi va jugar la temporada 2015-2016.

En la prèvia del partit, Pedro Martínez apuntava que «estem contents per la darrera victòria i per la situació en la classificació, però no donem res per fet; serà complicat fer un bon partit a Burgos; Burgos és un dels millors anotadors de la lliga, juguen a un ritme molt alt amb jugadors molt generadors i finalitzadors com McFadden, Benite o Renfroe; alhora són molts físics a dins».