menu
El BAXI Manresa vol sorprendre al Palau Blaugrana
El BAXI Manresa vol sorprendre al Palau Blaugrana
El BAXI Manresa vol sorprendre al Palau Blaugrana

El BAXI Manresa vol sorprendre al Palau Blaugrana

Els homes de Joan Peñarroya, tots disponibles per al partit d'aquest diumenge a les 17:00.

Divendres 29 de Març de 2019 a les 20:08

Jornada de derbi català a l'ACB. El BAXI Manresa visita la pista del Barça Lassa aquest diumenge a les 17:00, amb la intenció de trastocar els plans de l'equip de Pesic. Joan Peñarroya té a la seva disposició tota la plantilla, i el repte és sorprendre el líder destacat de la Lliga Endesa.

Després de l'ensopegada de la darrera jornada al Nou Congost, davant del Burgos, al BAXI Manresa li toca ara visitar la pista del líder: el Barça Lassa. Setmana llarga d'entrenaments i de recuperació per als jugadors que arrossegaven molèsties.

Els blaugrana, per la seva banda, van guanyar aquest dijous el seu partit d'Eurolliga, competició en la qual han aconseguit classificar-se per la següent ronda com a cinquens de grup. A la Lliga Endesa, l'equip domina la classificació amb dues victòries de marge sobre el Real Madrid. Molta qualitat en totes les posicions en l'equip dirigit per Svetislav Pesic.

L'entrenador Joan Peñarroya deia en la roda de premsa prèvia a la jornada 25 que «setmana sense contratemps amb lesionats; tenim ganes de fer-ho bé, de millorar després de dues derrotes; tenim ganes de retrobar-nos amb el bon joc i les bones sensacions per encarar el tram final, ho fem en una de les pistes més difícils d'Europa, davant d'un rival amb una immensa qualitat, i amb un tècnic que els fa jugar amb empenta i esperit col·lectiu defensiu».