menu
El BAXI Manresa vol donar una alegria al Nou Congost
El BAXI Manresa vol donar una alegria al Nou Congost
El BAXI Manresa vol donar una alegria al Nou Congost

El BAXI Manresa vol donar una alegria al Nou Congost

Els homes de Joan Peñarroya volen confirmar a casa la seva bona marxa, aquest dissabte a les 20:30. El fitxatge Nikola Dragovic serà la novetat; Doellman i Lukovic són baixa.

Divendres 19 de Octubre de 2018 a les 19:24

El bàsquet torna al Nou Congost, amb un BAXI Manresa que va donar la segona alegria de la temporada lluny del Nou Congost. La victòria a Andorra confirma el bon inici dels de Peñarroya, que volen traslladar a la capital del Bages els triomfs. Davant hi haurà l’Unicaja de Luis Casimiro, un dels millors en aquest inici de lliga.

El BAXI Manresa torna al Nou Congost amb un bon balanç (2 victòries i 2 derrotes) després de les primeres 4 jornades. Seran encara baixa els ala-pivots lesionats Justin Doellman i Marko Lukovic, mentre que la gran novetat en la convocatòria és el serbi Nikola Dragovic, el darrer en arribar, que podria debutar demà mateix.

Tocarà suar de valent davant d’un dels equips més en forma del campionat en aquest inici. L’Unicaja de Màlaga, liderat sobre el parquet per Jaime Fernández i Giorgi Shermadini, només ha concedit una derrota a la pista del Real Madrid. Els malaguenys, amb Luis Casimiro a la banqueta, són quarts amb 3 victòries i una sola derrota.

Joan Peñarroya parlava del rival i l’estat de la plantilla aquest divendres en la prèvia: «comencem la setmana amb la incorporació d’un jugador per la baixa de Lukovic; Dragovic ens ajudarà en els propers partits i en el dia a dia; hem fet una setmana bona d’entrenaments, sense gaires ensurts; juguem contra un dels equips que fa millor bàsquet, que només ha perdut a la pista del Madrid; juguen un bàsquet senzill però molt alegre».