menu
El BAXI Manresa rep al Congost un rival directe
El BAXI Manresa rep al Congost un rival directe
El BAXI Manresa rep al Congost un rival directe

El BAXI Manresa rep al Congost un rival directe

El Tecnyconta Zaragoza té el mateix balanç que els del Bages, que volen tornar a donar una alegria a l’afició diumenge a les 12:30. Serà baixa per al partit Jordan Sakho, mentre que Lukovic és seriós dubte.

Divendres 14 de Desembre de 2018 a les 14:24

Aquest diumenge el Nou Congost es prepara per un duel en la lluita per les primeres places de la classificació. El Tecnyconta Zaragoza visita el Bages amb 6 victòries i 4 derrotes, les mateixes que el BAXI Manresa. Joan Peñarroya no podrà comptar amb Sakho, i té el dubte de si podrà actuar Marko Lukovic.

El BAXI Manresa vol lluitar per la victòria en un partit davant d’un equip amb qui està lluitant frec a frec per tenir una bona posició al final de la primera volta. Després d’una ajustada derrota a Fuenlabrada, en un partit on l’equip va donar la cara, ara toca jugar davant l’afició del Nou Congost, on l’equip s troba més còmode. Jordan Sakho no hi podrà ser per culpa de la seva lesió al turmell, mentre que el club espera proves per saber l’estat de Lukovic, que s’ha fet mal a la mà en un entrenament. Per reforçar els entrenaments el BAXI Manresa ha comptat amb Pau Treviño i David Efambé, que estan ajudant l’equip. Un d’ells podria entrar a la llista de convocats.

El conjunt aragonès, dirigit des d’aquest estiu per Porfirio Fisac, ha aparcat aquesta temporada el patiment per lluitar en la zona de play-off. Els aragonesos tenen a les seves files jugadors tant fiables com McCalebb, Radovic, Seibutis o Fran Vázquez, i altres amb gran projecció com Barreiro, Alocén o Justiz, a banda del conegut Nacho Martín. Un equip sòlid que ja ha guanyat a pistes com les de Breogán, Tenerife o Burgos.

L’entrenador Peñarroya deia avui en la roda de premsa que «la setmana no l’hem començat amb bones notícies, perdem el Jordan per força setmanes; estem intentant trobar solucions per pal·liar aquesta baixa; juguem davant un rival que està fent bé les coses, amb jugadors molt experts tant en la Lliga Endesa com a nivell europeu; estan jugant un bon bàsquet, amb els jugadors molt connectats i amb moments d’encert».