Un BAXI Manresa desencertat cau davant un Murcia més inspirat

Els bagencs van anar per darrere en el marcador des de l'inici i no van poder sorprendre un rival que fa de la seva pista un fortí. Robinson i Badio, els manresans més destacats.

Diumenge 5 de Novembre de 2023 a les 15:06

87 UCAM Murcia I Hakanson 24, Ennis 15, Kurucs 7, Sleva 10 i Birgander 6; Sant-Roos 1, Caupain 5, Radovic 11, Sakho 4, Diagné 2 i Jelinek 2

74 BAXI Manresa I Dani Pérez 3, Badio 16, Sagnia 4, Robinson 15 i Geben 6; Travanté 2, Dani García 2, Taylor 9, Steinbergs 3, Valtonen 6, Oriola 6 i Zohore 2

Parcials: 23-16, 22-22, 31-24, 11-12

El BAXI Manresa no va poder seguir amb la bona dinàmica de resultats i va caure a la complicada pista de l'UCAM Múrcia en un partit en què va anar per darrere en el marcador des del principi i mai va trobar encert en el tir (87-74).

El matx es va iniciar amb un ritme frenètic, i això va afavorir els interessos d'uns locals que dominaven el rebot i assolien tretze punts de diferència (23-10). Tot seguit els visitants van poder retallar distàncies, i una penetració de Badio situava el 23-16 al final dels primers deu minuts.

En el segon període els manresans seguien reduint diferències, i un triple de Steinbergs els permetia posar-se un sol punt per sota (31-30). Llavors va aparèixer Dylan Ennis, que va anotar nou punts consecutius per tornar a enlairar el seu equip. Una cistella d'Oriola al límit deixava el 45-38 al descans.

Tornant dels vestidors, els bagencs no van poder aturar un Hakanson molt entonat, que va anotar quatre triples sense error i va situar els locals vint punts per sobre (64-44). Els visitants no es rendien, i un triple de Dani Pérez va fer que s'acostessin a només set punts (67-60). Seguidament, un parcial de 7-0 va provocar que els murcians tanquessin el tercer quart amb un clar 76-62.

En els deu darrers minuts els manresans intentaven tornar a entrar en el partit, però el seu desencert en el llançament ho va impedir, i els locals no van patir en cap moment per sumar una nova victòria com a local.

Dissabte a partir de les 18:00 el BAXI Manresa tornarà a jugar com a visitant, en aquesta ocasió a la pista del MoraBanc Andorra.