El BAXI Manresa jugarà la final de la Lliga Catalana

Els vermells derroten per 65-82 el Joventut de Badalona en un partit coral on Badio, Vaulet, Jou i Steinbergs van anotar 10 o més punts.

Dilluns 11 de Setembre de 2023 a les 20:41

65 Joventut I Vives 5, Andrews 6, Kraag 5, Thomas 9 i Tomic 7; Busquets 2, Ribas, Brodziansky 8, Rodríguez, Feliz 12, Onuaku 11 i Prey

82 BAXI Manresa I Taylor 4, Williams 4, Jou 10, Vaulet 12 i Zohore; Badio 16, Dani García 7, Steinbergs 10, Sagnia, Valtonen 8, Geben 6 i Dani Pérez 5

Parcials: 18-29, 13-23, 21-14, 13-16

El BAXI Manresa segueix comptant els seus partits de pretemporada per victòries després de derrotar el Joventut en la primera semifinal de la Lliga Catalana, disputada a Lleida (65-82).

Després d'uns primers instants d'igualtat i intercanvi de cistelles, els jugadors dirigits per Pedro Martínez es van fer amb el comandament del partit i, gràcies a l'alt encert en el tir i el domini del rebot, van obrir forat fins a aconseguir un marge d'onze punts al final del primer quart (18-29).

En el segon la tònica va ser pràcticament la mateixa, amb uns vermells que no van abaixar el ritme i van dominar completament els badalonins, que no eren capaços de retallar distància. A la mitja part de l'enfrontament, el resultat era molt favorable als manresans (31-52).

Tornant dels vestidors, uns verd-i-negres liderats per Thomas van intentar tornar a entrar en el partit, però els bagencs van continuar sòlids i van mantenir un avantatge important en el marcador. Al final del tercer quart, el BAXI Manresa tenia el duel molt ben encarrilat (52-66).

Els deu darrers minuts no han tingut massa història, i els vermells no van patir en cap moment per obtenir la victòria i el bitllet per la final de la Lliga Catalana, que disputarà demà a partir de les 20:45 contra el guanyador del partit entre el Barça i el Bàsquet Girona.