El BAXI Manresa es fa fort al Nou Congost (90-84)

Els bagencs derroten un Coviran Granada que va intentar acostar-se al final i sumen la quarta victòria a la Lliga Endesa. Taylor (22p), Badio (19p i 4ass) i Robinson (16p i 8r), els més destacats dels manresans.

Diumenge 29 de Octubre de 2023 a les 15:08

90 BAXI Manresa I Dani Pérez 9, Badio 19, Sagnia 2, Robinson 16 i Geben 2; Travanté 6, Dani García 3, Taylor 22, Steinbergs 4, Valtonen 7 i Oriola

84 Coviran Granada I Costa 20, Thomasson 19, Tomàs, Cheatham 7 i Felicio 20; Konontsuk, Martínez 2, Kairys 5, Díaz, Iriarte 6, Kramer 3 i Ziv 2

Parcials: 24-14, 21-18, 24-22, 21-30

El BAXI Manresa va obtenir la tercera victòria consecutiva al Nou Congost, la quarta de la temporada, després de superar el Coviran Granada (90-84), en un partit que va dominar en tot moment però que es va complicar una mica al final.

Els jugadors dirigits per Pedro Martínez van iniciar el duel amb força, i ràpidament es van fer amb el control del marcador. No obstant, els andalusos van anotar set punts consecutius i van emapatar a 14. No van trigar a reaccionar els vermells, que van clavar un parcial de 10-0 per tancar el primer quart (24-14).

En el segon els locals van seguir dominant el partit, amb algunes grans jugades que feien gaudir l'afició del Nou Congost, i van assolir una màxima diferència de 14 punts davant un rival liderat per l'exmanresà Thomasson i Felicio. Al descans, els manresans tenien el partit ben encarat (45-32).

Tornant dels vestidors el joc estava molt anivellat, i això va afavorir els interessos dels bagencs, que trobaven resposta a les accions dels visitants i no els deixaven entrar en el partit. Un triple de Valtonen a l'últim segon va situar quinze punts de marge al final del tercer quart (69-54).

En els darrers deu minuts semblava que els vermells tenien el partit sota control, ja que van arribar a manar per 19 punts, però els andalusos no es van rendir i van clavar un parcial de 0-11 que va posar la por al cos als locals, que es van mostrar sòlids i van acabar de tancar el quart triomf de la temporada.

El proper diumenge a partir de les 12:30 el BAXI Manresa tornarà a jugar lluny de casa, en aquesta ocasió a la complicada pista de l'UCAM Múrcia.