El BAXI Manresa desperta i derrota amb claredat el Bahcesehir

Bon partit en conjunt de l'equip, on van destacar Robinson (18p), Harding (16p), Vaulet (12p), Geben (12p) i Dani Pérez (13ass).

Dimecres 15 de Febrer de 2023 a les 23:17

90 BAXI Manresa I Dani Pérez, Harding 16, Jou 3, Robinson 18 i Geben 12; Badio 9, Steinbergs 9, Ferrari 9, Olumuyiwa 2 i Vaulet 12

72 Bahcesehir College I Hall 5, Smith 15, Baygül 11, Candan 11 i Gist 2; Morgan 16, Arslan 5, Ozdemir 2, Sonsirma 1, Blazic 2 i Dogan 2

Parcials: 18-21, 25-14, 31-15, 16-22

El BAXI Manresa va aconseguir la segona victòria en la segona fase de la Basketball Champions League després de derrotar amb claredat el Bahcesehir College turc al Nou Congost (90-72). Els bagencs van fer un joc molt coral i van trencar el partit a l'inici del tercer quart.

Després d'un intercanvi de cistelles inicial, els visitants van agafar el control del joc i van clavar un parcial de 0-10 que va obligar Pedro Martínez a aturar el partit (6-15). Posteriorment, els vermells van reaccionar i es van situar a només tres punts al final del primer quart (18-21).

En el segon els locals, amb un Dani Pérez que va mostrar la seva millor versió passadora, van sortir millor i van capgirar el marcador de seguida (22-21). Els jugadors dirigits per Pedro Martínez dominaven el partit, i van obtenir una màxima diferència de vuit punts a la mitja part (43-35).

Tornant dels vestidors els manresans van sortir disposats a obrir un forat important, i ho van aconseguir gràcies a un contundent parcial de 14-0. Aquest fet els permetia manar amb comoditat i arribar al final del tercer quart amb el matx molt ben encarrilat (74-50).

Els deu darrers minuts no van tenir massa història, i els bagencs van poder fer gaudir els aficionats presents al Nou Congost amb una victòria clara, sense patiment en els instants finals. A més, van aconseguir un bon average de cara al partit de tornada a Turquia.

El proper partit del BAXI Manresa serà el dissabte 4 de març a les 18:00, amb la visita al Nou Congost del Carplus Fuenlabrada, un rival directe.