El BAXI Manresa es queda a un pas de la remuntada davant el Darüssafaka

Els bagencs es van refer d'un mal inici i van arribar a situar-se quatre punts per davant als instants finals, però no van poder rematar el duel. Moneke, novament el líder estadístic.

Dimecres 16 de Març de 2022 a les 20:40

89 Darüssafaka I Caupain 20, Özdemiroglu 11, Piñeiro 20, Boothe 22 i Atar 4; Olaseni 6, McCullough 4, Sav, Guler 2 i Dogan

84 BAXI Manresa I Dani Pérez 6, Thomasson 16, Valtonen 5, Maye 5 i Sima 4; Francisco 17, Dani Garcia, Moneke 26, Steinbergs i Vaulet 5

Parcials: 27-14, 21-25, 21-20, 20-25

El BAXI Manresa va aconseguir sobreposar-se a un mal inici i es va quedar a molt poc de protagonitzar una gran remuntada a la complicada pista del Darüssafaka, que els hagués donat la classificació pels quarts de final de la Basketball Champions League (89-84). Ara, l'equip està obligat a vèncer a casa un altre equip turc, el Tofas Bursa (dimarts a les 20:30), per ser a la propera ronda. I si ho fa per més de sis punts, serà primer de grup i tindrà el factor pista a favor, un fet important per ser a la Final4 de Bilbao.

Després d'uns primers instants amb intercanvi de cistelles, uns locals liderats per Caupain es van fer amb el domini del duel i van clavar un parcial de 11-0 gràcies al domini del rebot i els contraatacs. Això els va permetre agafar una renda important al final del primer quart (27-14).

En el segon, Thomasson va anotar fins a quatre triples i va liderar uns bagencs que van poder retallar distàncies davant un rival que seguia marcant el ritme del joc i dominant sota les cistelles. Al descans, els turcs seguien al davant, però ara per nou punts (48-39).

Tornant dels vestidors, els homes de Pedro Martínez van millorar en atac i van ser capaços de posar-se a només quatre punts després d'un triple de Moneke, però el Darüssafaka va reaccionar i va ampliar el marge fins els deu al final del tercer quart (69-59).

En els deu darrers minuts, els manresans van sortir millor que el seu rival i es van situar quatre punts per davant en l'electrònic amb un triple de Dani Pérez (80-84). No osbtant, la falta d'encert va permetre els locals tornar a capgirar el marcador per endur-se el triomf.

El proper repte del BAXI Manresa serà encara de més exigència, ja que visita la complicada pista d'un dels millors equips del continent, el Real Madrid, en un matx que es disputarà diumenge a les 12:30h.