El BAXI Manresa es fa fort al Nou Congost i confirma el bon inici a la BCL

Un gran Juampi Vaulet i la bona defensa coral donen la segona victòria als bagencs, que colideren el grup juntament amb el Benfica

Dimarts 11 de Octubre de 2022 a les 23:00

88 BAXI Manresa I Dani Pérez, Harding 22, Bortolani 6, Vaulet 22 i Lee 6; Badio 2, Tyson Pérez, Dani Garcia 7, Steinbergs 6, Sagnia 2 i Valtonen 15

59 VEF Riga I Zoriks 4, Ate 6, Hamilton 5, Abrams 8 i Brooks 8; Berzins 4, Krumins 7, Miska 1, Gromovs 2, Gulbis 14 i Putans

Parcials: 25-18, 22-11, 27-17, 14-13

El BAXI Manresa va aconseguir la segona victòria en dos partits a la Basketball Champions League després de superar còmodament el VEF Riga letó al Nou Congost (88-59), en un matx que va dominar des del principi. L'actuació de Juampi Vaulet i la bona defensa de tot l'equip van ser clau pel triomf, que deixa els bagencs com a colíders de grup juntament amb el Benfica, el proper rival a Europa.

Els jugadors dirigits per Pedro Martínez van fer una millor sortida que el seu rival i no van trigar a escapar-se en el marcador, assolint una màxima diferència de tretze punts (23-10). Seguidament, els visitants van retallar distàncies amb dos triples consecutius i es van acostar fins als set punts al final del primer quart (25-18).

En el segon els vermells, liderats un cop més per Harding, van consolidar el seu domini a través, entre altres aspectes, a les nombroses recuperacions de pilota, que els permetien anotar diverses cistelles al contraatac. A la mitja part, diferència clara a favor dels locals (47-29).

La segona meitat es va iniciar amb un parcial de 0-6 pels letons. No obstant, això no va inquietar els manresans, que van reaccionar de seguida i, gràcies a la inspiració de Vaulet, van deixar del tot encarrilat el duel ja al final del tercer quart (74-46).

Els deu darrers minuts no van tenir massa història, i Pedro Martínez va poder repartir minuts entre tots els seus jugadors, que van fer gaudir de valent els aficionats presents al Nou Congost amb una victòria contundent.

Dissabte a partir de les 20:45 el BAXI Manresa rebrà al Nou Congost un dels conjunts més potents de la Lliga Endesa, el Barça, en un partit corresponent a la jornada 4 de la màxima competició nacional.