Un BAXI Manresa minvat per les baixes lluita fins el final a Las Palmas

Els bagencs van dominar en els tres primers quarts i van ser en el partit fins els darrers segons. Eatherton i Vaulet, els homes més destacats en el bàndol visitant.

Dissabte 6 de Febrer de 2021 a les 20:44

83 Herbalife Gran Canaria I Slaughter 12, Dimsa 2, Beirán 16, Shurna 14 i Balcerowski 2; Kilpatrick 10, Okoye 3, Albicy 7, Diop 2, Costello 9 i Stevic 6

77 BAXI Manresa I Tabu 13, Mason 4, Vaulet 10, Hinrichs 11 i Eatherton 10; Dani Garcia 5, Rafa Martínez 12, Sajus, Dulkys 3 i Sima 9

Parcials: 14-25, 23-16, 19-18, 27-18

El BAXI Manresa va dominar durant els tres primers quarts a la pista de l'Herbalife Gran Canaria, però en el darrer va acabar notant les importants baixes que tenia i, tot i que va lluitar fins el darrer segon, no va poder sumar un nou triomf. Després de l'aturada per la Copa del Rei i les finestres FIBA, els bagencs tornaran a la competició el dissabte 27 de febrer a les 18:00 hores, en la visita de l'UCAM Múrcia al Nou Congost.

Els vermells van sortir a la pista amb força i van protagonitzar un parcial inicial de 0-8. Tot seguit, els locals van apujar el nivell defensiu, però no van impedir que els manresans seguissin obrint forat fins els onze punts amb el qual es va acabar el primer quart (14-25).

En el segon els insulars van començar a veure l'anella amb facilitat i van empatar el duel a 31. No obstant, això no va fer posar nerviosos els jugadors de Pedro Martínez, que van marxar al descans amb quatre punts de diferència en l'electrònic (37-41).

A la segona meitat els visitants van tornar a fer un inici millor que el del seu rival i van tornar a escapar-se, però els locals no es donaven per vençuts i van tancar el tercer quart amb només tres punts de desavantatge (56-59).

En els deu darrers minuts l'Herbalife volia capgirar el marcador, i ho va aconseguir amb un parcial de 7-0. Seguidament van arribar a situar-se deu punts per sobre, però els vermells no van deixar de lluitar i van arribar amb opcions de victòria fins els darrers segons. Aquest cop, però, no va poder ser.