El BAXI Manresa nota les baixes i cau a Sevilla

Els bagencs, tot i anar a remolc des de l'inici, van lluitar fins els darrers minuts per la victòria.

Diumenge 2 de Maig de 2021 a les 14:56

86 Coosur Real Betis I Campbell 5, Feldeine 21, Almazán 5, Kay 9 i Ndoye 21; Randle 3, Borg 2, Spires 6, Ouattara 10, Torres 2 i Jordan 2

70 BAXI Manresa I Mason 7, Janning 15, Vaulet 2, Hinrichs 11 i Eatherton 14; Jou 4, Dani Garcia 1, Rafa Martínez 13, Sajus i Sima 3

Parcials: 18-13, 27-24, 21-12, 20-21

Un BAXI Manresa castigat per les baixes de Dani Pérez, Ferrari i Báez no va poder assolir la victòria a la pista d'un Coosur Real Betis que va fer un pas més cap a la permanència a la Lliga Endesa (86-70). Diumenge a partir de les 17:00 hores, els bagencs buscaran el setzè triomf del curs, al Nou Congost contra l'Acunsa GBC.

En el primer quart els vermells van estar desencertats en el llançament, només Janning veia cistella amb facilitat. Això va fer que els sevillans agafessin una renda de cinc punts al final del període (18-13).

En el segon els locals van poder mantenir la renda gràcies al seu domini en el rebot, però entre la parella interior Hinrichs-Eatherton van mantenir els de Pedro Martínez dins el partit a la mitja part de l'enfrontament (45-37).

A la segona meitat, els visitants seguien sense trobar el joc ofensiu mostrat durant tota la temporada, i els costava massa anotar. Això ho va saber aprofitar l'equip andalús per tancar el tercer quart amb el matx molt ben encarat (66-49).

En els deu darrers minuts, els manresans no es van rendir i, gràcies a l'encert en el triple de Rafa Martínez, van situar-se a només deu punts quan faltaven menys de tres minuts per jugar-se. No obstant, no van poder culminar la remuntada i el triomf es va quedar a Sevilla.