El BAXI Manresa lluita fins el final davant un encertat Zaragoza

Els bagencs van iniciar la Lliga Endesa plantant cara fins el final a la pista d'un rival molt entonat en atac. Francisco i Moneke, amb 24 i 15 punts respectivament, els més destacats per part manresana.

Diumenge 19 de Setembre de 2021 a les 19:32

98 Casademont Zaragoza I García 6, Mobley 17, Waczynski 17, Vanwijn 4 i Hlinason; San Miguel 5, Okoye 16, McLean 15, Radoncic 11, Vila, Font 5 i Sipahi 2

91 BAXI Manresa I Dani Pérez 9, Thomasson 11, Berzins, Moneke 15 i Bako 10; Francisco 24, Jou 6, Steinbergs 2, Rafa Martínez 13, Valtonen, Maye i Sima 1

Parcials: 22-20, 25-21, 29-24, 22-26

El BAXI Manresa va caure en l'estrena de la Lliga Endesa, a la pista d'un Casademont Zaragoza amb molta efectivitat de cara a cistella (98-91). No obstant, els bagencs van mostrar un bon esperit competitiu i van tenir opcions de triomf fins el final.

Els homes de Pedro Martínez van fer una bona sortida i van clavar un parcial inicial de 0-6. Tot seguit es va entrar en una fase de desencert per part d'ambdós equips, i van ser els locals qui es van recuperar abans. Això els va permetre tancar el primer quart per davant gràcies a un triple d'Okoye (22-20).

En el segon els aragonesos van mostrar més intensitat i van obrir un forat d'onze punts (32-21). Llavors Francisco es va posar l'equip a l'esquena, i amb un tap i dos triples va fer que els vermells arribessin a la mitja part amb només sis punts de desavantatge (47-41).

Tornant dels vestidors, els visitants mostraven encert exterior de la mà de Dani Pérez, Thomasson i Francisco, però no aconseguia retallar diferències davant un rival que es mantenia molt sòlid degut al lideratge de Mobley i Okoye. Al final del tercer quart, els locals tenien el matx molt ben encarrilat (76-65).

En els deu darrers minuts els bagencs, lluny de rendir-se, van aconseguir situar-se a només quatre punts gràcies a un dos més un de Francisco. No obstant, Mobley seguia en estat de gràcia i va liderar el seu equip cap a la primera victòria del curs.

Divendres a partir de les 19:00 hores, debut al Nou Congost enfront el València Basket de Joan Peñarroya, en un matx en què el públic tornarà a animar el seu equip des de la grada a la màxima competició estatal, un any i mig després.