El BAXI Manresa domina des del principi davant l'Urbas Fuenlabrada

Els bagencs trenquen el partit en el tercer quart i sumen el dotzè triomf del curs. Sajus, Eatherton, Mason, Ferrari i Sima, els destacats.

Diumenge 14 de Març de 2021 a les 14:55

90 BAXI Manresa I Dani Pérez 7, Mason 16, Vaulet 7, Eatherton 10 i Sajus 15; Ferrari 8, Dani Garcia, Hinrichs 6, Rafa Martínez 3, Janning 8 i Sima 10

76 Urbas Fuenlabrada I Trimble 10, Emegano 9, Meindl 13, Eyenga 10 i Alexander 11; Samar 3, González, Sharma, Garcia 17 i Cheatham 3

Parcials: 25-20, 24-20, 24-15, 17-21

El BAXI Manresa va dominar des de l'inici davant l'Urbas Fuenlabrada i no va tenir gaire problemes per obtenir la dotzena victòria de la temporada a la Lliga Endesa. Diumenge a partir de les 12:30, l'equip lluitarà per la tretzena a la complicada pista del MoraBanc Andorra d'Ibon Navarro, Paco Vázquez, Sergi Garcia i Haukur Palsson.

Els jugadors de Pedro Martínez van fer una gran sortida i, liderats primer per Sajus i després per Mason, van obtenir una renda de nou punts (16-7). No obstant, els madrilenys van reaccionar i de la mà de Marc Garcia van retallar distàncies fins el 25-20 amb el qual es va tancar el primer quart.

En el segon els vermells van seguir portant el control del marcador, però no van poder assolir un avantatge considerable, ja que els visitants es mantenien a prop. Tot i això, van ampliar la renda fins els nou punts a la mitja part de l'enfrontament (49-40).

En la segona meitat els bagencs van sortir amb molta força i van clavar un parcial de 7-0, culminat amb un triple de Janning, que elevava el marge fins els setze punts (56-40). A partir d'aquí, els locals no van tenir excessius problemes per mantenir la diferència, i fins i tot la van ampliar per finalitzar el tercer quart amb el matx molt ben encarrilat (73-55).

Els deu darrers minuts el duel no van tenir massa història, ja que el conjunt de Javi Juárez no va inquietar en cap moment els manresans, que d'aquesta manera no van patir per sumar la dotzena victòria de la temporada.