El BAXI Manresa arrenca la segona volta amb bon peu

Els bagencs van batre l'Unicaja i sumen la novena victòria de la temporada. Guillem Jou, que reapareixia, va ser el líder d'un conjunt molt coral.

Dissabte 16 de Gener de 2021 a les 20:54

90 BAXI Manresa I Dani Pérez 2, Mason 18, Vaulet 14, Hinrichs 9 i Eatherton 15; Jou 9, Rafa Martínez 8, Tabu, Sajus 15, Dulkys i Sima

83 Unicaja I Ferrari 10, Brizuela 7, Waczynski 5, Thompson 5 i Guerrero; Fernández 5, Díaz 6, Alonso 15, Abromaitis 21, Nzosa 7 i Gerun

Parcials: 23-15, 16-21, 27-25, 24-22

El BAXI Manresa va iniciar la segona volta de la Lliga Endesa amb una treballada victòria al Nou Congost davant l'Unicaja de Màlaga (90-83). Els bagencs van practicar novament un joc molt coral, liderats per un Guillem Jou que reapareixia i que va capturar un total de 14 rebots (7 d'ofensius), el seu récord a la Lliga Endesa. Diumenge a les 13:00 hores l'equip visitarà l'Iberostar Tenerife, un dels millors conjunts de la competició.

Després d'uns primers compassos molt anivellats, els jugadors dirigits per Pedro Martínez van aconseguir obrir forat al final del primer quart gràcies a l'efectivitat de Sajus, que va anotar deu punts en menys de cinc minuts i va liderar el seu equip fins els vuit punts de diferència (23-15).

En el segon període els malaguenys van sortir amb més força i van clavar un parcial de 0-8 per empatar el duel a 24. A partir d'aquí hi va haver constant igualtat, i cap equip va poder escapar-se en l'electrònic. Al descans es va arribar amb tres punts de renda pels vermells (39-36).

Tornant dels vestidors els locals van sortir disposats a aconseguir una diferència important, i ho van assolir amb un parcial de 10-0 (51-38). No obstant, els de Luis Casimiro no es rendien, i van tancar el tercer quart només cinc punts per sota gràcies a un triple sobre la botzina (66-61).

En els deu darrers minuts els manresans van mostrar un cop més la seva solidesa i no van permetre que els visitants s'acostessin perillosament en el marcador. D'aquesta manera es van estalviar qualsevol patiment alhora de lligar un nou triomf al seu pavelló.