menu
El BAXI Manresa planta cara durant tres quarts al líder
El BAXI Manresa planta cara durant tres quarts al líder
El BAXI Manresa planta cara durant tres quarts al líder

El BAXI Manresa planta cara durant tres quarts al líder

Els bagencs van mostrar-se competitius a la pista d'un Real Madrid que segueix invicte. Eatherton, amb 16 punts, i Vaulet, amb 13, els més destacats.

Diumenge 22 de Novembre de 2020 a les 22:30

100 Real Madrid I Campazzo 20, Llull 17, Deck 12, Randolph 3 i Tavares 11; Causeur 4, Abalde 7, Laprovittola 4, Reyes 2, Garuba 7 i Carroll 13

78 BAXI Manresa I Dani Pérez 4, Jou, Vaulet 13, Hinrichs 5 i Eatherton 16; Mason 11, Rafa Martínez 11, Sajus 8, Dulkys i Sima 10

Parcials: 25-18, 22-22, 26-18, 27-20

El BAXI Manresa va plantar cara durant tres quarts a la pista del líder invicte de la Lliga Endesa, un Real Madrid que només va poder sentenciar als darrers minuts (100-78). Ara els bagencs afronten tres setmanes sense competició abans de rebre el Joventut de Badalona al Nou Congost, el dissabte 12 de desembre a les 18:00.

En els instants inicials els locals van dominar gràcies al tàndem format per l'exmanresà Sergi Llull i el pivot Walter Tavares. Els vermells intentaven mantenir-se a una distància curta, i un contraatac culminat per Rafa Martínez deixava un marcador de 25-18 al final del primer quart.

En el segon la tònica va ser d'intercanvi de cistelles entre els dos conjunts. Els visitants no deixaven que els blancs s'escapessin, i un triple convertit per Mason posava el seu equip a només cinc punts (45-40), fet que provocava que Pablo Laso demanés un temps mort. Posteriorment, dos tirs lliures anotats per Llull deixaven un 47-40 al descans.

A la segona meitat, els madridistes van fer un pas endavant en defensa, i els jugadors dirigits per Pedro Martínez van tenir problemes per anotar. El rival, ara sí, obria forat, però tres triples, d'Eatherton, Mason i Rafa Martínez, i un tir a mitja distància de Sajus van fer que el BAXI Manresa clavés un parcial de 0-11 i obligués novament el tècnic local a aturar l'enfrontament. Tot seguit, el Madrid va reaccionar i va tornar a marxar en l'electrònic al final del tercer període (73-58).

Els darrers deu minuts no van tenir massa història, ja que els blancs, liderats per un Campazzo que s'acomiadava de l'equip abans de marxar a l'NBA, van deixar els bagencs sense opcions d'endur-se la setena victòria del curs.