El BAXI Manresa domina des de l'inici i tomba l'Unicaja

Els bagencs van resistir l'embranzida final dels malaguenys i van sumar el segon triomf (86-90).

Dissabte 3 de Octubre de 2020 a les 23:56

86 Unicaja I Mekel 6, Alonso 8, Bouteille 14, Thompson 2 i Gerun; Brizuela 12, Díaz 8, Waczynski 6, Abromaitis 15, Guerrero 5, Nzosa 10 i Suárez

90 BAXI Manresa I Dani Pérez 13, Jou 16, Vaulet 4, Báez 2 i Eatherton 16; Mason 10, Hinrichs 4, Rafa Martínez 4, Tabu 17, Joesaar i Sima 4

Parcials: 15-25, 19-23, 24-25, 28-17

El BAXI Manresa es va endur la segona victòria de la temporada, i ho va fer a la complicada pista de l'Unicaja de Màlaga (86-90). Els homes de Pedro Martínez van jugar un gran partit i van dominar des de l'inici davant un rival que va reaccionar massa tard i no va ser a temps de discutir el seu triomf. Dissabte a les 20:45 els bagencs rebran el MoraBanc Andorra al Nou Congost, on intentaran estrenar-se com a locals.

Els vermells van sortir a la pista millor que el seu adversari i, liderats per un Eatherton molt encertat, van dominar en tot moment en el marcador gràcies a la defensa, l'encert en el tir i en el domini del rebot. Un triple de Mason, que va poder reaparèixer, va tancar el primer quart amb deu punts de marge pels visitants (15-25).

En el segon els locals van posar-se les piles i van empatar a 25 en menys de dos minuts. No obstant, els manresans no es van posar nerviosos i van respondre amb un 0-9. Tot seguit va aparèixer Tabu, qui va liderar el seu equip i va tancar la primer part amb una cistella al darrer segon que posava els bagencs amb un còmode marge al descans (34-48).

A la segona meitat els vermells van seguir entonats ofensivament, i això els va permetre agafar una màxima diferència de divuit punts (46-64). Els andalusos van provar de reaccionar, però els jugadors de Pedro Martínez es van mostrar sòlids i van tancar el tercer quart amb el duel bastant ben encarrilat (58-73).

En els deu darrers minuts Mason i Tabu van ampliar des de la línia de tres punts l'avantatge visitant (64-81). Tot seguit, l'Unicaja va reaccionar i va ser capaç de situar-se a només quatre punts quan faltaven dos minuts pel final (84-88). Tot i això els manresans van saber sobreviure gràcies al bon nivell defensiu i a la seguretat en els tirs lliures de Rafa Martínez, a qui no li va tremolar el canell i va col·locar el 86-90 definitiu, ja que els últims atacs rivals no van trobar cistella.