El BAXI Manresa comença a remolc i no atrapa el Burgos

Un inici amb superioritat local marca el partit al Coliseum (91 a 80), on els bagencs van perseguir els locals, molt més encertats des del triple. Destaca en números Eatherton: 24 de valoració.

Dissabte 19 de Desembre de 2020 a les 20:48

91 Hereda San Pablo Burgos I Cook 2, McFadden 15, Rabaseda 10, Horton 11 i Kravic 16; Salash, Benite 9, Salvó 13, Rivero 4, Sakho 2 i Renfroe 9

80 BAXI Manresa I Dani Pérez 9, Jou 4, Vaulet 4, Hinrichs 7 i Eatherton 19; Báez 9, Rafa Martínez 3, Tabu 6, Sajus 11, Dulkys 6 i Sima 2

Parcials: 26-12, 23-21, 23-23, 19-24

El San Pablo Burgos de Joan Peñarroya va demostrar que no és casualitat que sigui el vigent campió d'Europa, i va començar amb un gran encert el partit que es va acabar enduent contra el BAXI Manresa. Tot i això, els de Pedro Martínez van competir el partit i van intentar acostar-se al rival en tot moment. Toca ja pensar en el partit davant el Gran Canaria, diumenge vinent al Congost.

El matx va començar amb uns vermells molt desencertats en el llançament, i els locals, que trobaven la cistella amb molta més facilitat, ho van aprofitar per obtenir una renda important al final del primer quart (26-12).

En el segon període els visitants van poder-se acostar a només set punts (32-25), però llavors va tornar a aparèixer l'encert dels homes de Joan Peñarroya, que es van tornar a escapar per arribar a la mitja part amb un clar avantatge en l'electrònic (49-33).

La segona part començava també bé per al BAXI Manresa, amb 2 cistelles inicials i Dani Pérez inspirat des del triple, amb 2 encerts. El següent triple de Dulkys (54-46) forçava els locals a demanar minut. Però els castellans es tornaven a afinar per mantenir-se a distància al final del període.

El control del resultat va marcar el darrer quart, on el BAXI Manresa va superar per 5 punts els locals (parcial de 19 a 24). Aquesta renda, però, no va ser suficient per fer perillar la victòria dels blaus, que van administrar bé el marcador en un període on va destacar Martynas Sajus amb 11 punts.

Toca ja pensar en el proper partit, al Nou Congost, on el BAXI Manresa rebrà l'Herbalife Gran Canaria, el proper diumenge dia 27 a les 14:15.

FOTOS Galería: ACB Photo / BB Hojas