Derrota contundent a Madrid per prendre nota i passar pàgina

El BAXI Manresa cau per 91 a 57 el dia que el santpedorenc David Òrrit debuta a l'ACB amb 8 punts.

Diumenge 17 de Març de 2019 a les 15:06

El BAXI Manresa no va poder lluitar per la victòria davant d'un Real Madrid molt superior. L'encert durant tot el partit a una banda i l'altra no va donar opcions als del Bages. La cara va ser el debut de David Òrrit a l'ACB, amb 8 punts i molt bona lluita.

Ni de bon tros es va poder lluitar pel partit, però l'inici prometia, amb un triple inicial de Zubcic i una cistella després d'una recuperació de Lundberg. Però de seguida el Madrid trobaria l'encert de la mà de Llull i es posaria per davant.

Els del Bages tenien moltes dificultats per anotar, però al segon quart van poder refer-se i anotar 8 punts més que el rival per deixar obert el partit de cara a la segona meitat. Debutava a falta de més de 3 minuts per la mitja part David Òrrit, que acabaria sent un dels destacats el dia que jugava per primer cop a la Lliga Endesa.

La segona meitat es va fer costa amunt. El Madrid dominava, mentre que el Manresa no trobava la manera d'anotar i mantenir-se a prop. Un 2 més 1 de Zubcic i un triple de Toolson eren el més destacat del període.

En la recta final els blancs ja se sabien guanyadors i van administrar bé l'avantatge, mentre que el Manresa bregava però sense opcions de lluitar pel partit.