Inici > Notícies > Llums, càmera, i acció!

Llums, càmera, i acció!

El proper dimecres, 30 d’octubre, a les 19:45, el Nou Congost es convertirà en un plató per gravar un anunci de La Bruixa d’Or.

Apunta’t a l’esdeveniment de Facebook

Tots els qui vulgueu venir tindreu la oportunitat de conèixer en persona en Xavier Gabriel, propietari de La Bruixa d’Or, i els nostres jugadors. Us podeu apuntar a través de Facebook, o bé presentar-vos dimecres a les 17:45 al Nou Congost. És una bona oportunitat perquè pogueu comprar a les nostres oficines els números de la sort d’aquest any: el 26.221 i el 79.307, que juga el Bàsquet Manresa.

Cartell rodatge al Nou Congost

Luces, cámara, y… ¡acción!

El próximo miércoles, 30 de octubre, a las 19:45, el Nou Congost se convertirá en un plató para grabar un anuncio de La Bruixa d’Or.

Apúntate al evento en Facebook

Todos los que quieran venir tendrá la oportunidad de conocer en persona en Xavier Gabriel, propietario de La Bruixa d’Or, y nuestros jugadores. Te puedes apuntar a través de Facebook, o bien presentaros miércoles a las 17:45 en el Nou Congost. Es una buena oportunidad para que puedan comprar en nuestras oficinas los números de la suerte de este año: el 26.221 y el 79.307, que juega el Bàsquet Manresa.

_MG_6420

Idioma »