L’ICL Manresa viu un darrer partit de pretemporada ajustat a Ponts

Derrota davant la Penya en un partit molt positiu a l’inici, i menys productiu en el darrer quart. 84 FIATC Joventut | Malet 3, Sàbat 13, Vidal 4, Llovet 11, Miralles 6, Suton 2, Ventura 2, Abalde 14, Nikolic 2, Drame 18 i Paul 9. 76 ICL Manresa | Thomas, Otverchenko 9, Grigonis …

Diumenge 4 de Octubre de 2015 a les 17:34

Derrota davant la Penya en un partit molt positiu a l’inici, i menys productiu en el darrer quart.

84 FIATC Joventut | Malet 3, Sàbat 13, Vidal 4, Llovet 11, Miralles 6, Suton 2, Ventura 2, Abalde 14, Nikolic 2, Drame 18 i Paul 9.

76 ICL Manresa | Thomas, Otverchenko 9, Grigonis 11, Sánchez 5, Sandul 4; Hernández 14, Musli 12, Simon 12, Flis 7, Barrera 2, Montañez i Sabata.

Parcials: 14-27, 23-20; 24-22 i 23-7.

Àrbitres: Perea, Cardús i Aliaga.

L’ICL Manresa va disputar a Ponts el darrer partit de la pretemporada davant el FIATC Joventut. Tot i que el partit va acabar amb derrota, els homes d’Ibon Navarro van demostrar en la primera meitat de partit un domini clar. El pitjor encert en el segon tram, juntament amb els problemes físics de Musli van ser el gran escull.

El Manresa va col·locar-se ja des de l’inici per davant amb un parcial de 0-5 que demostrava l’alt nivell de concentració i encert que s’estava aconseguint. Grigonis aconseguia en els primers compassos tres jugades de 3 punts, amb 2 triples i un dos més u. Ricky Sánchez havia obert el marcador amb una cistella de 2. Apareixia també Musli, dominant a la pintura, i Alex Hernández destacava en els seus minuts, amb bones defenses, pilotes robades i contraatacs. Bon parcial, favorable per 14-27 a l’ICL Manresa.

El segon quart va ser una altra cosa. El FIATC Joventut va despertar, si més no en atac, i començava fent-ho de la mà de Paul, amb un triple. Aquest va ser un període on Musli va afiançar-se sota el cèrcol per demostrar que allà manava ell. Otverchenko i Ricky Sánchez assistien el pivot serbi, que va aguantar en pista tant com li va permetre el dolor. L’ICL Manresa marxava als vestidors amb encara 10 punts d’avantatge.

Tornant del descans, la Penya començava a remuntar i va ser l’ucraïnès Otverchenko qui amb un rebot ofensiu i un tir des de sota trencava la ratxa. Col·laborava també Dimitri Flis anotant de 2. La bona feina de Musli en el rebot ofensiu va ser cabdal, i la sortida de Chase Simon amb 5 punts consecutius, també. Quedava encara un marge de 8 punts per als del Bages.

El darrer quart va ser el pitjor per als interessos de l’ICL Manresa. Molt poca anotació (7 punts) i millor ritme de la Penya, que es va acabar enduent el parcial i el partit. Anotava un triple Sánchez que permetia aguantar un marge de 5 punts, però el poc encert exterior va sentenciar el Manresa. La bona feina d’Alex Hernández en les penetracions permetria tenir un final ajustat quan el Joventut ja anava per davant, però al final es va escapar el darrer partit de preparació per poc.

Ibon Navarro, deia en acabar el partit que “el més important és que volíem tenir un bon inici de partit, cosa que no havíem fet fins ara, i crec que això ho hem fet bé; hi ha hagut un partit diferent fins al minut 27, després hem notat la falta d’energia de Maksym Sandul, que ha hagut de jugar molts més minuts per les molèsties de Musli; en el darrer quart no hem estat capaços de jugar davant el seu nivell defensiu, i el poc encert en el tir exterior ha estat molt pitjor en el darrer quart; l’equip ha d’aprendre a dominar aquestes situacions, anant per davant en el marcador, i aquest partit és una bona lliçó per al futur”.

Sobre la lesió de Dejan Musli
Dejan Musli arrossega dolor en el terç distal de la cama dreta, compatible amb una lleugera tendinitis al peroneal. Les molèsties iel dolor que li provoca la inflamació han fet que avui hagués de jugar tenint més estones de descans per no carregar-se excessivament.