L’ICL Manresa té a prop la victòria davant un MoraBanc Andorra més encertat al final

Els del Bages cauen per 61-74 davant el tir exterior dels pirinencs, tot i ser a prop del rival fins els darrers minuts, en un partit en què el Manresa s’ha buidat 61 ICL Manresa | Foster 13, Simon 12, Grigonis 3, Flis 7 i Musli 16; Sandul, Montañez, Hernández 5, Mayot, García 5, …

Diumenge 20 de Març de 2016 a les 22:12

Els del Bages cauen per 61-74 davant el tir exterior dels pirinencs, tot i ser a prop del rival fins els darrers minuts, en un partit en què el Manresa s’ha buidat

61 ICL Manresa | Foster 13, Simon 12, Grigonis 3, Flis 7 i Musli 16; Sandul, Montañez, Hernández 5, Mayot, García 5, Costa i Otverchenko.

74 MoraBanc Andorra | Sada 10, Bogdanovic 15, Gomes 5, Clark 5 i Stojanovski 12; Schreiner 8, Pino, Jones 9, Holt, Navarro 4 i Shermadini 6.

Parcials: 16-11, 11-27; 19-16 i 15-20.

L’ICL Manresa tampoc ha pogut aconseguir la victòria davant el MoraBanc Andorra, tot i haver lluitat del primer al darrer minut. Els homes d’Ibon Navarro han estat dins el partit, fins i tot havent de remuntar en diverses ocasions, fins que els triples de l’Andorra l’han “matat” al darrer quart.

El partit ha començat amb molta energia al Nou Congost. L’ICL Manresa equilibrava els primers avantatges dels visitants i se n’anava 14-9 al minut 7 de partit. Je’kel Foster ha estat bé dirigint l’equip, i Simon ha tornat a trobar el camí cap a l’encert. Robava Simon i esmaixava per tancar el primer parcial, 16-11.

El segon quart ha estat negatiu per al Bàsquet Manresa, que ja marxaria al descans amb desavantatge i a remolc del seu rival. Les cistelles de Musli a la pintura perseguien els triples de Bogdanovic, que convertiria al final 5 triples de 7 intents. La intensitat dels del Bages, traduïda a faltes, feia que Shermadini des dels tirs lliures posés més avantatge. Debutava en aquest període el sudsenegalès Deng Mayot a les files de l’ICL Manresa.

Després del pas pels vestidors, un parcial favorable a l’ICL Manresa, però on només es van poder retallar 3 punts. Quedaria massa per arribar. Flis començava anotant un triple després de dos atacs erràtics, i llavors van venir els millors minuts del Manresa, que es posava a només un punt a l minut 26 de partit (43-44). Però acte seguit, Jones faria 3 cistelles seguides per tornar a posar l’Andorra a 0 punts. Simon escurçaria distàncies fins els 8 punts al final del tercer quart.

En el darrer període, intercanvi de cistelles, i de triples, per part de Bogdanovic i Grigonis. Però aquests van ser els millors minuts dels exteriors andorrans, com Sada, Bogdanovic i Schreiner, que amb els seus triples deixaven tocat i gairebé enfonsat el Manresa. Tot i això, els del Bages van lluitar fins el darrer minut.

Ibon Navarro, deia a la roda de premsa que «cal felicitar l’Andorra, és just guanyador del partit, han estat seriosos, han mantingut la calma i han usat la seva qualitat; aquest partit ens ensenya algunes coses que podíem intuir i ens ha de fer aprendre; hem estat en el camí del que volíem fer durant 28 o 29 minuts; però hem tingut 10 minuts molt dolents, i quan estàs amb un equip com l’Andorra, això et castiga».