Inici > Notícies > L’ICL Manresa tanca la lliga a la pista de l’equip de moda
ICL Manresa 94 - Tecnyconta Zaragoza 91

L’ICL Manresa tanca la lliga a la pista de l’equip de moda

L’Iberostar Tenerife serà el darrer oponent de la temporada per a l’equip d’Ibon Navarro. Rey, Cvetkovic i Suggs seran baixa, i viatjaran Guillem Jou, Jordan Sakho i l’egipci Ahmed Khalaf.

Darrera jornada d’una lliga difícil per a l’ICL Manresa. En el partit que es disputarà a Tenerife diumenge a les 18:00 no hi podran ser per lesió Aleks Cvetkovic, Xavi Rey ni Scott Suggs, lesionat en el darrer partit. Sí que entren a a convocatòria els vinculats Guillem Jou i Jordan Sakho, més el jugador júnior Ahmed Khalaf “Bebo”.

Arriba el final de temporada, i serà a la pista de l’equip revelació de la temporada. L’ICL Manresa viatja aquest dissabte a Tenerife per disputar diumenge a les 18:00 el darrer partit. Cvetkovic i Rey encara no s’han recuperat de les seves lesions. Suggs es va lesionar el recte anterior en el partit contra el Zaragoza, i tampoc viatjarà. Entraran a la convocatòria per substituir-los els vinculats Guillem Jou i Jordan Sakho, i s’incorpora per primer cop amb el primer equip el pivot egipci Ahmed Khalaf, “Bebo”.

L’Iberostar Tenerife va aconseguir aquest dijous a la nit una meritòria victòria a la pista del FC Barcelona Lassa. L’equip entrenat per Txus Vidorreta ha fet una campanya brillant, aconseguint liderar la classificació en moltes jornades, tot i que ara és cinquè amb 21 victòries. Ha guanyat també la primera edició de la Basketball Champions League. A les files dels illlencs, Grigonis White i San Miguel, ex-jugadors del Manresa.

Ibon Navarro ha dit en la roda de premsa prèvia al partit que «Scott Suggs sembla que té una microrruptura al recte anterior de la cama dreta; només a l’Eurolliga es troben equips que es passin la pilota com el Tenerife, és un partit d’exigència màxima; tothom sap el que han de fer, uguen de memòria, troben passades des de qualsevol punt del camp en el moment adequat, serà complicat».

ICL Manresa 94 - Tecnyconta Zaragoza 91

El ICL Manresa cierra la liga en la pista del equipo de moda

El Iberostar Tenerife será el último oponente de la temporada para el equipo de Ibon Navarro. Rey, Cvetkovic y Suggs serán baja, y viajarán Guillem Jou, Jordan Sakho y el egipcio Ahmed Khalaf.

Última jornada de una liga difícil para el ICL Manresa. En el partido que se disputará en Tenerife domingo a las 18:00 no podrán ser por lesión Aleks Cvetkovic, Xavi Rey ni Scott Suggs, lesionado en el último partido. Sí que entran en a convocatoria los vinculados Guillem Jou y Jordan Sakho, más el jugador junior Ahmed Khalaf “Bebo”.

Llega el final de temporada, y será en la pista del equipo revelación de la temporada. El ICL Manresa viaja este sábado a Tenerife para disputar el domingo a las 18:00 el último partido. Cvetkovic y Rey aún no se han recuperado de sus lesiones. Suggs se lesionó el recto anterior en el partido contra el Zaragoza, y tampoco viajará. Entrarán en la convocatoria para sustituirlos los vinculados Guillem Jou y Jordan Sakho, y se incorpora por primera vez con el primer equipo el pívot egipcio Ahmed Khalaf, “Bebo”.

El Iberostar Tenerife consiguió este jueves por la noche una meritoria victoria en la pista del FC Barcelona Lassa. El equipo entrenado por Txus Vidorreta ha hecho una campaña brillante, consiguiendo liderar la clasificación en muchas jornadas, aunque ahora es quinto con 21 victorias. Ha ganado también la primera edición de la Basketball Champions League. En las filas de los insulares, Grigonis, White y San Miguel, ex-jugadores del Manresa.

Ibon Navarro ha dicho en la rueda de prensa previa al partido que «Scott Suggs parece que tiene una microrruptura el recto anterior de la pierna derecha; sólo en la Euroliga se encuentran equipos que se pasen la pelota como el Tenerife, es un partido de exigencia máxima; todo el mundo sabe lo que tienen que hacer, uguen de memoria, encuentran pasadas desde cualquier punto del campo en el momento adecuado, será complicado».

Idioma »