Inici > Notícies > L’ICL Manresa prepara amb tot el derbi català al Palau

L’ICL Manresa prepara amb tot el derbi català al Palau

Ibon Navarro podrà comptar en aquesta 21a jornada amb tota la plantilla. Un centenar d’aficionats manresans seran al feu blaugrana.

L’ICL Manresa visita aquest diumenge el Palau Blaugrana a les 12:30 del migdia. El derbi català es disputarà enmig de moments difícils per ambdós equips, encara que amb situacions molt diferents. Els bagencs podran comptar amb tota la plantilla, i el Barça juga aquesta nit un partit d’Eurolliga.

Després de la derrota soferta a Santiago de Compostel·la la setmana passada, ara toca refer-se i donar la cara davant d’una de les millors plantilles del continent. Aquesta setmana l’ICL Manresa podrà comptar amb tots els jugadors, a l’espera dels darrers entrenaments. L’entrenador, Ibon Navarro, ha valorat positivament la setmana d’entrenaments.

El FC Barcelona Lassa disputa aquest divendres al vespre un partit d’Eurolliga al Palau Blaugrana davant el Galatasaray. L’equip blaugrana no es troba en el millor moment de la temporada, però la seva plantilla, plena d’estrelles, és sempre de les més espectaculars del continent.

Un centenar d’aficionats de l’ICL Manresa estaran al Palau Blaugrana donant suport a l’equip. El club ha organitzat un autocar que sortirà a les 10:00 del matí des del Nou Congost.

En la roda de premsa prèvia a la jornada 21, Ibon Navarro deia que «tenim un partit contra un equip que tot i que tothom parli que està amb problemes i inestabilitat, és un dels millors equips d’Europa; la situació en què estan els fa un rival encara més perillós; l’important és que nosaltres aprofitem el partit per millorar, i ser capaços de llegir com ha d’anar el partit; no sabem quin Barça ens trobarem, amb tots els canvis que estant tenint; m’agradaria que estiguéssim a l’alçada de la nostra afició, que ens acompanyarà al Palau».

The ICL Manresa faces the Catalan derby at Palau with everything ready

Ibon Navarro can count on this 21th day with all staff. One hundred fans will Manresa feud Barca.

The ICL Manresa visit Palau Blaugrana on Sunday at 12:30 pm. The Catalan derby will be held amid tough times for both teams, although with very different situations. The Bages may have the whole squad and the club tonight Euroleague match.

After the defeat in Santiago de Compostela last week, and now I again have to stand in front of one of the best squads in the continent. This week the ICL Manresa can count on all the players, waiting recent workouts. The coach Ibon Navarro, was positive week of testing.

FC Barcelona Lassa place this Friday evening Euroleague match against Galatasaray at the Palau Blaugrana. Barca team is not in the best moment of the season, but the team is full of stars, is always the most spectacular of the continent.

One hundred of the fans at the Palau Blaugrana ICL Manresa will support the team. The club has organized a bus will leave at 10:00 am from New Gorge.

In the press conference the day 21, Ibon Navarro said that “we have a game against a team that even though everyone is talking problems and instability is one of the best teams in Europe; the situation in which they are made even more dangerous opponents; it is important that we take the game to improve and be able to read how the game should go; Barça do not know what we are, with all the changes that are having; I wish we were at the height of our fans, who will accompany the Palace. ”

El ICL Manresa prepara con todo el derby catalán en el Palau

Ibon Navarro podrá contar en esta 21ª jornada con toda la plantilla. Un centenar de aficionados manresanos estarán en el feudo azulgrana.

El ICL Manresa visita este domingo el Palau Blaugrana a las 12:30 del mediodía. El derbi catalán se disputará en medio de momentos difíciles para ambos equipos, aunque con situaciones muy diferentes. Los Bages podrán contar con toda la plantilla, y el Barça juega esta noche un partido de Euroliga.

Tras la derrota sufrida en Santiago de Compostela la semana pasada, ahora toca reponerse y dar la cara ante una de las mejores plantillas del continente. Esta semana el ICL Manresa podrá contar con todos los jugadores, a la espera de los últimos entrenamientos. El entrenador, Ibon Navarro, ha valorado positivamente la semana de entrenamientos.

El FC Barcelona Lassa disputa este viernes por la noche un partido de Euroliga en el Palau Blaugrana ante el Galatasaray. El equipo azulgrana no se encuentra en el mejor momento de la temporada, pero su plantilla, llena de estrellas, es siempre de las más espectaculares del continente.

Un centenar de aficionados del ICL Manresa estarán en el Palau Blaugrana apoyando al equipo. El club ha organizado un autocar que saldrá a las 10:00 de la mañana desde el Nou Congost.

En la rueda de prensa previa a la jornada 21, Ibon Navarro decía que «tenemos un partido contra un equipo que aunque todo el mundo hable de que está con problemas e inestabilidad, es uno de los mejores equipos de Europa; la situación en que están los hace un rival aún más peligroso; lo importante es que nosotros aprovechamos el partido para mejorar, y ser capaces de leer como debe ir el partido; no sabemos qué Barça nos encontraremos con todos los cambios que están teniendo; me gustaría que estuviéramos a la altura de nuestra afición, que nos acompañará en el Palau».

Idioma »