L’ICL Manresa paga els plats trencats davant el Real Madrid (106-68)

Els madrilenys aconsegueixen guanyar contundentment als del Bages per 106 a 68. Chase Simon, amb 17 punts, destaca per l’ICL Manresa. 106 Real Madrid | Llull 3, Carroll 14, Fernández 8, Reyes 12 i Ayón 19; Nocioni 8, Doncic 8, Maciulis 2, Rodríguez 11, Hernangómez 9 i Taylor 12. 68 ICL Manresa | …

Diumenge 15 de Novembre de 2015 a les 15:46

Els madrilenys aconsegueixen guanyar contundentment als del Bages per 106 a 68. Chase Simon, amb 17 punts, destaca per l’ICL Manresa.

106 Real Madrid | Llull 3, Carroll 14, Fernández 8, Reyes 12 i Ayón 19; Nocioni 8, Doncic 8, Maciulis 2, Rodríguez 11, Hernangómez 9 i Taylor 12.

68 ICL Manresa | Thomas, Otverchenko 8, Simon 17, Flis 5 i Musli 15; Sandul 4, Montañez 4, Hernández 2, Grigonis 11, Sabata i Barrera 2.

Parcials: 29-15, 22-17, 28-20 i 27-16.

Àrbitres: Perea, Manuel i Planells.

L’ICL Manresa va pagar els plats trencats d’un Real Madrid que necessitava donar una victòria als seus i esvaïr dubtes. L’equip d’Ibon Navarro no va poder fer res davant un equip molt més poderós en tots els sentits. Des del primer parcial va quedar clar que el Madrid no volia dubtes. Destacat Chase Simon amb 17 punts, i Musli amb 15.

El partit començava amb un parcial de 7 a 0 per al Madrid. Ayón, el més destacat del partit, i Carroll, posaven les primeres distàncies. Responia Otverchenko amb un triple però el Madrid ja s’escapava. Ayón era qui posava el 28-13 abans de la darrera cistella de Rudy. L’ICL Manresa reaccionava de la mà d’Hernández retallant distàncies.

En el segon quart, un parcial més igualat amb una bona arrencada de Grigonis, amb 5 punts consecutius. Era llavors Nocioni, exjugador del Manresa, qui mantenia les distàncies. Chase Simon reduïa en menys de 20 la distància, però Taylor i el “Chacho” Rodríguez posaven un altre cop terra pel mig (49-24). Abans d’anar als vestidors, 5 punts d’Otverchenko.

El tercer període va ser similar. Tot i que Musli semblava despertar amb 4 punts a l’inici, era llavors el veterà Felipe Reyes qui responia pels blancs. Els madrilenys ampliaven a més de 25 punts la renda, i arribarien al darrer quart amb el partit vist per sentència. Chase Simon anotaria el seu 17è punt amb un triple.

La recta final del partit va ser també dominada per al Reial Madrid, que tenia el repte d’arribar als 100 punts, i ho va aconseguir. Tot i això, els jugadors de l’ICL Manresa van disputar fins la darrera pilota del partit, i van intentar donar una bona imatge en tot moment. Musli va seguir donant guerra a la pintura i es va enfilar fins els 15 punts.

Ibon Navarro, deia en la roda de premsa posterior al partit que «l’equip no estava convençut de poder competir, i hem començat amb molt poca energia; hem anat tard, ens hem quedat enrere, i això ha estat simptomàtic de com aniria el partit; al tercer quart hem estat competint, però llavors hem fet alguns errors; hem d’intentar competir més temps contra qui sigui, encara que sigui el Real Madrid».