L’ICL Manresa obté una victòria treballada davant l’UCAM Murcia (77-69)

Els homes d’Ibon Navarro han estat més sòlids que el rival en una altra gran tarda d’ambient i bàsquet al Nou Congost. Hernández, amb 16 punts i 21 de valoració, el més destacat. 77 ICL Manresa | Thomas 14, Otverchenko, Simon 12, Flis 2 i Musli 12; Sandul 6, Montañez, Hernández 16, Grigonis 11, …

Diumenge 22 de Novembre de 2015 a les 22:19

Els homes d’Ibon Navarro han estat més sòlids que el rival en una altra gran tarda d’ambient i bàsquet al Nou Congost. Hernández, amb 16 punts i 21 de valoració, el més destacat.

77 ICL Manresa | Thomas 14, Otverchenko, Simon 12, Flis 2 i Musli 12; Sandul 6, Montañez, Hernández 16, Grigonis 11, García 2, Barrera, i Sánchez 2.

69 UCAM Murcia | Campazzo 20, Wood 6, Kelati 11, Radovic 10 i Lima 8; Antelo 1, Benite 3, Cabezas 5, Lishchuk, i Rojas 5.

Parcials: 21-17, 20-17, 15-23 i 21-12.

Àrbitres: Pérez Pizarro, Sánchez Montserrat i Aliaga.

L’ICL Manresa ha obtingut una victòria de valor davant l’UCAM Murcia, un rival molt més poderós sobre el paper, però que ha sucumbit al Nou Congost. Els murcians encara no han aconseguit mai la victòria a Manresa. Han destacat per part de l’ICL Manresa Alex Hernández, amb 16 punts i 21 de valoració, Thomas, amb 14 punts, i Musli i Simon amb 12.

El partit no pintava bé per al Manresa, que abans d’acabar el primer període, però, s’ha posat les piles per posar-se per davant. Els exteriors com Wood, Radovic, i Campazzo començaven disparant primer. Parcial de 2-8 que ha forçat la reacció manresana de la mà de Thomas, amb 2 triples inicials, i més tard de Musli i Grigonis. El base hongarès s’enfilava als 10 punts sols en un quart.

El segon quart ha estat calcat pel que fa al resultat, i marxava així el Manresa amb un avantatge de 7 punts al descans. En aquesta ocasió, era l’altre base, el murcià Alex Hernández, qui començava liderant l’ICL Manresa, que va haver de lluitar contra els tirs lliures de l’UCAM Murcia (1 de 2 pel Manresa i 20 de 22 pels visitants).

Tornant dels vestidors, la millor versió del conjunt universitari, que plantava cara a través del pivot Lima, i els triples de Kelati i Cabezas. Tot i posar-se per sota, l’ICL Manresa no va perdre els nervis en cap moment. Es posava per davant l’UCAM abans del darrer quart, amb una penetració de Campazzo.

El desenllaç del partit va estar marcat per la bona defensa de l’ICL Manresa (12 punts encaixats en el darrer període), i l’ofici dels homes de Navarro. Moltes alternatives de marcador fins que els tirs lliures van decantar la balança, ara sí, pel Manresa. Anotaven des dels 5,40 Simon, Sandul, Grigonis i Musli per tancar un partit viscut amb passió i patiment, com sempre, per l’afició de l’ICL Manresa.

Ibon Navarro, a la roda de premsa, deia que «estem molt contents, hem obtingut una victòria davant un equip molt bo; té molt mèrit per la qualitat del rival, i pels problemes; cal valorar molt la participació de Juan García i Ricky Sánchez; l’UCAM Murcia ha fet un molt bon tercer quart, no hem estat prou agressius en defensa; aquesta victòria ens canvia la cara, i la nostra gent ha marxat contenta i amb una victòria».