L’ICL Manresa no pot davant l’empenta del RETABET.es GBC

Derrota a Donosti per 89-70 amb un partit en què els locals van estar més intensos. Tot l’equip va sumar, i un altre cop Simon amb 13 punts, que novan ser suficients. 89 RETABET.es GBC | Llompart 4, Urtasun 16, Wear 6, Vrkic 12 i Doblas 16; Agbelese, Rico 5, Motos, Olaizola, Grimau 18 …

Diumenge 3 de Gener de 2016 a les 21:29

Derrota a Donosti per 89-70 amb un partit en què els locals van estar més intensos. Tot l’equip va sumar, i un altre cop Simon amb 13 punts, que novan ser suficients.

89 RETABET.es GBC | Llompart 4, Urtasun 16, Wear 6, Vrkic 12 i Doblas 16; Agbelese, Rico 5, Motos, Olaizola, Grimau 18 i Landry 12.

70 ICL Manresa | Hernández 2, Otverchenko 5, Simon 13, Sánchez 5 i Musli 10; Sandul 10, Montañez 2, Grigonis 12, García 2, Barrera 2, i Flis 7.

Parcials: 17-17, 23-17, 21-17 i 28-18.

Àrbitres: Pérez Pizarro, Calatrava i Rial.

L’ICL Manresa no va estar be a Donosti, davant un RETABET.es GBC que va mostrar molta més fam davant de cada pilota. Mal final de partit i derrota massa àmplia per 89-70. Tots els jugadors que van estar a pista van anotar per part de l’ICL Manresa, però Simon (13 punts) i Grigonis (12 punts) van ser els qui més.

L’inici del partit va ser igualat, encara que els locals ja mostraven ganes de portar la iniciativa. Ho provava un triple de Dmitry Flis, que posava el 8-9 després que Simon n’anoyés un altre, i Otverchenko s’afegís a la bona ratxa amb el 8-12. Abans del primer període, intercanvi de cistelles per arribar a l’empat a 17.

El segon quart va començar a decantar la balança pels bascos, que s’aprofitaven bé dels errors en un mal moment del Manresa, sobretot abans d’anad cap als vestidors. Un triple i un dos més u posaven cinc punts d’avantatge per als locals, que ja anirien per davant el tot moment.

La represa començava amb un triple de Jordi Grimau i un altre de Landry que obrien el primer forat de 10 punts (46-36). Els tirs lliures eren la manera de sobreviure, però el desavantatge al final del tercer quart era ja de 9 punts.

El darrer quart va ser un desastre per als interessos de l’ICL Manresa. Moltes errades pels dos equips a l’inici, i Ricky Sánchez va ser el primer en anotar per retallar 2 punts. Hi va haver poques esperances, i el partit va acabar de la pitjor manera per al Manresa, amb un triple des de mitja pista de Grimau.

Ibon Navarro, declarava a la roda de premsa que “el Gipuzkoa ha guanyat justament, ha mostrat més desig i energia; hi ha hagut un moment en el segon quart amb massa estupideses per part nostra, i això els ha donat confiança; en el tercer quart no hem tingut l’energia necessària; en el darrer quart hem fet els pitjors minuts de la temporada, perquè era en els moments en què havíem d’haver estat més junts”.