L’ICL Manresa lluita amb ungles i dents per un partit que s’acaba enduent el FC Barcelona Lassa

Els vermells cauen per 50 a 56 davant el potent Barça Lassa, en un partit amb un encert baixíssim, especialment des dels 6,75m, amb només un triple per banda. Scott Suggs amb 14 punts, el millor anotador local. 50 ICL Manresa | Cvetkovic 4, Suggs 14, Tomàs 6, Auda 8 i Andric 4; Aranitovic …

Diumenge 2 de Octubre de 2016 a les 14:49

50 ICL Manresa | Cvetkovic 4, Suggs 14, Tomàs 6, Auda 8 i Andric 4; Aranitovic 4, Cakarun 3, Montañez, Trapani 3, Belemene 2, Costa 2.

56 FC Barcelona Lassa | Peno 2, Oleson 10, Claver, Doellman 11 i Dorsey 8; Vezenkov 4, Eriksson 6, Perperoglou 2, Tomic 13.

Parcials: 5-9, 10-14; 16-17 i 19-16

L’ICL Manresa va perdre davant el FC Barcelona Lassa, un dels més poderosos de la lliga, tot i lluitar fins els darrers segons de partit. Els 40 minuts van estar marcats pels nervis, el poc encert i la baixa puntuació. Suggs va repetir com a home més destacat de l’ICL Manresa, amb 14 punts. El Nou Congost presentava un molt bon ambient en el primer partit de la Lliga Endesa.

El partit va començar amb un parcial especialment dolent pel que fa a l’anotació, amb molts errors i nervis a totes bandes. L’ICL Manresa posava el 2-3 quan ja s’havien consumit 4 minuts, i Cvetkovic avançava el Manresa als 5 (5-4). Cakarun tancava el parcial amb el 5-9 després de les cistelles de Doellman i Dorsey.

El parcial del segon quart va ser ja una mica més normal, amb un 10-14 que feia que el FC Barcelona Lassa marxés després dels primers 20 minuts. Anotaven Aranitovic i Belemene per començar i empatar el partit, i Tomic va fer sis punts consecutius per obrir el forat abans del descans (15-23).

Després del pas per vestidors, una mica més d’increment del ritme anotador, tot i que encara no s’havia vist cap triple. Intercanvis de cistelles i el Barça que no marxava per més de 9 punts. L’ICL Manresa arribava amb vida al darrer període.

El desenllaç va caure de la banda dels visitants, tot i la lluita de l’ICL Manresa que no va abaixar els braços tot i veure’s en algun moment 18 punts per sota. Cada rebot era una lluita. Suggs va destapar-se en aquest període, i va convertir l’únic triple de l’ICL Manresa en tot el partit. Al final, tot i la lluita i entrega, el partit s’escapava cap a Barcelona.

Ibon Navarro, en la roda de premsa posterior a aquesta primera jornada, comentava que «no ha estat un partit per fer afició, perquè els percentatges han estat dolents; hem aconseguit però portar el partit on volíem per poder tenir algunes opcions; el treball del que havíem preparat ha estat excel·lent; tant ells com nosaltres hauríem pogut tenir més encert; hem perdut la oportunitat de guanyar a aquest equip, però hem pogut competir i fins i tot hem tingut opcions de guanyar».